Merhabalar,oynadığınız oyunlara güncelleme geldiğinde hile'yi güncellenip loader'a eklenene kadar kullanamazsınız. Developerların hileyi güncellemesini hilenin konusundan takip edebilirsiniz.Wsreborn kullaniyordum zed bana w q e attigi zaman script kapaniyordu ve bende cozum olarak yeniden MemoryUI programini indirip ve wsreborn configini silmek istedim tekrar kurdum programi ardindan memoryui calistirdim hileyi yukledim entera bastim fakat program "suan kullandiginiz surumu desteklemiyoruz, guncelleme icin bekleyiniz" hatasi verdi
Dostum seninle alakalı bir durum değil wsreborn güncel değil güncelleme yapılıyor şu anWsreborn kullaniyordum zed bana w q e attigi zaman script kapaniyordu ve bende cozum olarak yeniden MemoryUI programini indirip ve wsreborn configini silmek istedim tekrar kurdum programi ardindan memoryui calistirdim hileyi yukledim entera bastim fakat program "suan kullandiginiz surumu desteklemiyoruz, guncelleme icin bekleyiniz" hatasi verdi
kankam gücelleme gelmesini bekliyoruz hepimizWsreborn kullaniyordum zed bana w q e attigi zaman script kapaniyordu ve bende cozum olarak yeniden MemoryUI programini indirip ve wsreborn configini silmek istedim tekrar kurdum programi ardindan memoryui calistirdim hileyi yukledim entera bastim fakat program "suan kullandiginiz surumu desteklemiyoruz, guncelleme icin bekleyiniz" hatasi verdi
kanka o sorunu grafik ayarlarından ekran modunu çerçevesiz e alarak çözdük bizWsreborn kullaniyordum zed bana w q e attigi zaman script kapaniyordu ve bende cozum olarak yeniden MemoryUI programini indirip ve wsreborn configini silmek istedim tekrar kurdum programi ardindan memoryui calistirdim hileyi yukledim entera bastim fakat program "suan kullandiginiz surumu desteklemiyoruz, guncelleme icin bekleyiniz" hatasi verdi
Merhabalar,oynadığınız oyunlara güncelleme geldiğinde hile'yi güncellenip loader'a eklenene kadar kullanamazsınız. Developerların hileyi güncellemesini hilenin konusundan takip edebilirsiniz.Wsreborn kullaniyordum zed bana w q e attigi zaman script kapaniyordu ve bende cozum olarak yeniden MemoryUI programini indirip ve wsreborn configini silmek istedim tekrar kurdum programi ardindan memoryui calistirdim hileyi yukledim entera bastim fakat program "suan kullandiginiz surumu desteklemiyoruz, guncelleme icin bekleyiniz" hatasi verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?