Kısacası LoL oynarken ve script kullanırken ne yapmam gerekir sizce? Ekstra olarak nelere dikkat etmeliyim? Farm, item falan konularına girmeyin, onları gayet de yapabiliyorum. Güzel öneriler verin.
Scriptle nasıl oynandığını öğrenmen gerekiyor. Scriptin var, karşı junglei görüyorum diye barbar gibi rakibin üstüne oynamamak lazım her seferinde, yine scriptin var diye çok zor pozisyonlara girmemeye çalış. Ranged oynuyorsan max rangeini her zaman koru.
Log Cleaneri 3-5 günde bir kullan,Normalde elon zümrüt veya üstü değilse adcden uzak dur mümkün olduğunca oynadığın lanede script karşıtı çarları banla örneğin middeysen kesin kata yada vlad banla,fazla rage ayar yapma evadeyi doğru çek fazla belli etmesin,Çarın yapabileceklerini bilmiyorsan gidip barbar gibide dalma yani.
evade'i abartmayın arkadaşlar skillshotları ve ultileri sürekli scye attırmayın, diyelim xerath oynuyorsunuz r yi bir kendiniz kullanın(tüm ultiden bahsediyorum) ondan sonra r geri geldiğinde scyi kullanabilirsiniz, q vesayre kullanırken aynı şekilde değişimli yapabilirsiniz