Uzman Üye
hayır olduğu gibi tüm ayarlarherhangi bir ayarla oynama yaptın mı veya config yüklemeyi denedin mi ?
onlarıda denedim kankam ama nafileforumda configler mevcut aratarak bulabilirsin onların işine yarayacagını düşünüyorum
böyle bir problem yok dostum kendimde hiçbir zaman da karşılaşmadığım bir türden nasıl karşılaştın bu durumla yani birisinin configini mi kullanıyorsunMerhabalar saygı değer Memory üyeleri ve yetkili ekibi ben önceden LPB ile oynuyordum çok iyi dodgeliyordu skil shotları iyiydi şimdi wsr ye geçtim ilk başta bu da çok iyiydi sonradan ne skillerden kaçar oldu nede skil tutturmada nasıl çözerim
doruWSReborn ben hıc acamıyorum sanırım onaylı uye falan gerekıyomus dorumu
wsreborn da dün biraz sıkıntı vardı bugün varmı bilmiyorum ben dün lpreborn kullandımMerhabalar saygı değer Memory üyeleri ve yetkili ekibi ben önceden LPB ile oynuyordum çok iyi dodgeliyordu skil shotları iyiydi şimdi wsr ye geçtim ilk başta bu da çok iyiydi sonradan ne skillerden kaçar oldu nede skil tutturmada nasıl çözerim
yorum altında paylaşırsan sevinirim kankamadc nin configi var o iyi durumda onu kullanırsan düzelir dostum
https://memoryhackers.org/konular/u...s-wsreborn-adc-main-config-03-02-2023.256045/yorum altında paylaşırsan sevinirim kankam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?