26 Eki 2023 #1 Songma Uzman Üye Katılım 9 Şub 2016 Mesajlar 259 Tepki puanı 11 Ödüller 10 10 HİZMET YILI WSReborn'da herhangi bir çar olsun, minyona last hit atarken yada V'ye basarken, bir canlı minyona vurması gerekirken gidip full HP'li olan minyona vuruyor. X tuşuna basarken de oluyor bu, bunun çözümünü bilen var mı? Moderatörün son düzenlenenleri: 26 Eki 2023
WSReborn'da herhangi bir çar olsun, minyona last hit atarken yada V'ye basarken, bir canlı minyona vurması gerekirken gidip full HP'li olan minyona vuruyor. X tuşuna basarken de oluyor bu, bunun çözümünü bilen var mı?
Çözüm #Bukle 26 Eki 2023 O minyon attack range içinde değilse vurmaz. Hangi minyonu almasını istiyorsan menzilinin içerisinde olduğuna emin ol, öyle bas koridor tuşlarına.
O minyon attack range içinde değilse vurmaz. Hangi minyonu almasını istiyorsan menzilinin içerisinde olduğuna emin ol, öyle bas koridor tuşlarına.
26 Eki 2023 Moderatör #2 #Bukle ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ. Süper Moderator Katılım 5 May 2022 Mesajlar 1,297 Çözümler 318 Tepki puanı 499 Ödüller 9 Sosyal 4 HİZMET YILI O minyon attack range içinde değilse vurmaz. Hangi minyonu almasını istiyorsan menzilinin içerisinde olduğuna emin ol, öyle bas koridor tuşlarına. Moderatörün son düzenlenenleri: 26 Eki 2023 Oyla -1 Olumsuz oyla Çözüm
O minyon attack range içinde değilse vurmaz. Hangi minyonu almasını istiyorsan menzilinin içerisinde olduğuna emin ol, öyle bas koridor tuşlarına.
26 Eki 2023 #3 SametT. Ultra Üye Katılım 29 Ağu 2017 Mesajlar 2,481 Çözümler 6 Tepki puanı 205 Ödüller 10 Yaş 22 8 HİZMET YILI evet bazen missclick atiyo ben de cok sasirmistim valla Oyla 0 Olumsuz oyla
26 Eki 2023 #4 kingangel Süper Üye Katılım 22 Kas 2021 Mesajlar 1,440 Çözümler 353 Tepki puanı 364 Ödüller 8 4 HİZMET YILI 1- Fps ve Ping göstergesinin açık olup olmadığına dikkat ediniz çünkü açık olması gerekiyor. 2- Oyuna girdiğinizde CTRL+F tuşunu kullanabilirsiniz. Oyla 0 Olumsuz oyla
1- Fps ve Ping göstergesinin açık olup olmadığına dikkat ediniz çünkü açık olması gerekiyor. 2- Oyuna girdiğinizde CTRL+F tuşunu kullanabilirsiniz.
26 Eki 2023 #5 k0vacs neither false nor fake Emektar Üye Katılım 21 Nis 2020 Mesajlar 2,807 Çözümler 595 Tepki puanı 825 Ödüller 9 Sosyal 6 HİZMET YILI SametT.' Alıntı: evet bazen missclick atiyo ben de cok sasirmistim valla Genişletmek için tıklayın ... bazen - çok nadiren bandan kaçınmak için bilerek kaçırıyor. ancak arkadaşın sorunu bu sebepten değil. Oyla 0 Olumsuz oyla
SametT.' Alıntı: evet bazen missclick atiyo ben de cok sasirmistim valla Genişletmek için tıklayın ... bazen - çok nadiren bandan kaçınmak için bilerek kaçırıyor. ancak arkadaşın sorunu bu sebepten değil.