Çözüldü Wsreborn lobide kasma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
silver oldum
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Merhaba wsreborn arkada açıkken lol lobisinde oyun çok kasıyor hele karakter seçiminde rün yaptırmıyor oyun donuyor biri değişme isteği attığında ekran gidiyor falan ama oyun içi 70 80 fps oynuyorum nedenini bilen var mı

Çözüm
Wsreborn ile alakası yok ya sisteminiz düşük yada pcniz artık yavaş yavaş ömrünü sonlandırmaya gelir şuanda wsreborn ile max 90 fps alabilirsin 70 ortalama fps şuanlık iyi gibi ama ileriki zamanlarda fps iniz düşebilir pcnizi güçlendirmenizi veya gereksiz şeyleri silip pcnizi temizleminizi öneririm.
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Karakter seçiminde açık olmayacak veya lobideyken oyun içi açıp aktifleştireceksiniz onun dışında bir sorun olduğunu sanmıyorum bileşenlerinden kaynaklı olabilir mi

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
2 client aynı anda mı kullanıyorsun wsreborn arkada açıkken nasıl lobide olabiliyorsun? kastettiğin şey farklıysa oyun yüklenme ekranında açabilirsin wsrebornu ya da oyun başladıktan sonra

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
sistemin düşükse herhangi bir hileyi kasması zaten normal

silver oldum
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Karakter seçiminde açık olmayacak veya lobideyken oyun içi açıp aktifleştireceksiniz onun dışında bir sorun olduğunu sanmıyorum bileşenlerinden kaynaklı olabilir mi
Bilgisayarım kötü maç bulmaya başlamadan önce wsrebornu arkada açıyorum açtığım zaman lobi, karakter seçme ekranı kasıyor. Maç bulmaya başlamadan önce açmamın sebebi bazen "Hileyi yükle" bastığımda A record B record yazıyor ama memoryui kapanıyor, sıkıntı yaşamamak için erkenden açıyorum(erkenden açmama rağmen bazen yine memoryui kapanıyor)
2 client aynı anda mı kullanıyorsun wsreborn arkada açıkken nasıl lobide olabiliyorsun? kastettiğin şey farklıysa oyun yüklenme ekranında açabilirsin wsrebornu ya da oyun başladıktan sonra
evet 2 client aynı anda açıyorum, MemoryUi'yi maç bulmaya başlamadan önce açıyorum, yoksa A record B record yazıyor ama memoryui kapanıyor wsrebornu maç başlamışken açarsam dediğim gibi A record B record yazıyor sonra kapanıyor.
sistemin düşükse herhangi bir hileyi kasması zaten normal
oyun içi kasmıyor sadece lobide kasıyor

silver oldum
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Sistem gereksiniminizi yazar mısınız
intel(r) uhd graphics 600
1688049295310.png

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
WSReborn'dan kaynaklı değil muhtemelen dediğim gibi sistem bileşenlerinizden kaynaklı çünkü herhangi bir kasma yok

silver oldum
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Bunları deneyin:

1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın.
2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 2.1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
2.2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız
3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin.
4- Oyunu çerçevesiz ekrana alın.
5- Farklı internetten deneyin

silver oldum
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bunları deneyin:

1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın.
2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 2.1-
2.2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız
3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin.
4- Oyunu çerçevesiz ekrana alın.
5- Farklı internetten deneyin
4. ile bir alakası yok sanırım oyun içi kasmıyor çünki lobide kasıyor sadece ama diğerlerini yaptım deneyeceğim birazdan

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
2 tane lol.exeyi aynı anda açamıyorsun zaten ilk clientta oyundayken 2. clientte neden yeni seçime giriyorsun? 2. clıentı ekstra bir programla açmıyorsan program indir ordan açmayı dene

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
Wsreborn ile alakası yok ya sisteminiz düşük yada pcniz artık yavaş yavaş ömrünü sonlandırmaya gelir şuanda wsreborn ile max 90 fps alabilirsin 70 ortalama fps şuanlık iyi gibi ama ileriki zamanlarda fps iniz düşebilir pcnizi güçlendirmenizi veya gereksiz şeyleri silip pcnizi temizleminizi öneririm.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...