Dx9 modunu kapatınca durum çözüldü teşekkür ederimDx9 modun aktifse kapat eğer dene bu da olmazsa windows sürümünü düşürerek deneyebilirsin kişisel kaynaklı problem ben de Windows 10 22H2 sürümünü kullanıyorum fakat ben de böyle bir sorun yok
Hocam şöyle düşünün sc çalışıyor ancak ekranda herhangi birşey yok scripte dair ama çalışıyor neyin fotosunu atayımfotoğraf atma imkanın var mı
DX9 Modu açık mı? açıksa kapatıp tekrar dene.Hocam şöyle düşünün sc çalışıyor ancak ekranda herhangi birşey yok scripte dair ama çalışıyor neyin fotosunu atayım
yanlışıkla menüyü kapıyor olma ihtimalin var mıHocam şöyle düşünün sc çalışıyor ancak ekranda herhangi birşey yok scripte dair ama çalışıyor neyin fotosunu atayım
o nedir kanka bilmediğimden soruyorum22h2 de çalışmıyor galiba kanka
windows sürümü kankao nedir kanka bilmediğimden soruyorum
aynisi bende de oldu. dx9 modu acikken menu gelmiyordu dx9 tikini kaldirdim eskisi gibi menu geldiScript açtığımda ses geliyor space tuşu olsun dodge atması olsun sorun yok ancak draw yok ekranda sc te dair bişi yok ve menü gelimiyor sorun galiba windows sürmü şuanki sürümüm 22H2 win 10 kullanıyorum çözümü varmıdır eğer yoksa bana bir config verebilirmisin adc için , ayrıca sylas gibi herolarda direkt r atıyor menüye giremediğim içinde kapatamıyorum buna uygun bir config varmıdır arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
Dediğinizi deneyim tekrar buraya yazarım teşekkürlerDx9 modun aktifse kapat eğer dene bu da olmazsa windows sürümünü düşürerek deneyebilirsin kişisel kaynaklı problem ben de Windows 10 22H2 sürümünü kullanıyorum fakat ben de böyle bir sorun yok
Dx9 modunu kapatınca durum çözüldü teşekkür ederimDx9 modun aktifse kapat eğer dene bu da olmazsa windows sürümünü düşürerek deneyebilirsin kişisel kaynaklı problem ben de Windows 10 22H2 sürümünü kullanıyorum fakat ben de böyle bir sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?