20 Şub 2024 #1 uzakdur46 U Onaylı Üye Katılım 15 Şub 2019 Mesajlar 55 Tepki puanı 2 Ödüller 5 Yaş 36 7 HİZMET YILI herşey güzel oyunakadar girip meni geliyor ama aktif olmuyor sadece sitenin ismi yazıyor menüde diğer hiç bir özellik aktif olmuyor Ekli dosyalar Adsız.png 18.9 KB · Görüntüleme: 50
herşey güzel oyunakadar girip meni geliyor ama aktif olmuyor sadece sitenin ismi yazıyor menüde diğer hiç bir özellik aktif olmuyor
Çözüm Erenyx 20 Şub 2024 Clientten dx9 modunu kapatınız. Oyunu çerçevesiz ekrana alın. Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
Clientten dx9 modunu kapatınız. Oyunu çerçevesiz ekrana alın. Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
20 Şub 2024 #2 Erenyx Süper Üye Katılım 3 Mar 2018 Mesajlar 987 Çözümler 203 Tepki puanı 236 Ödüller 8 Yaş 23 8 HİZMET YILI Clientten dx9 modunu kapatınız. Oyunu çerçevesiz ekrana alın. Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) Son düzenleme: 25 Şub 2024 Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Clientten dx9 modunu kapatınız. Oyunu çerçevesiz ekrana alın. Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
20 Şub 2024 Konuyu başlatan #3 uzakdur46 U Onaylı Üye Katılım 15 Şub 2019 Mesajlar 55 Tepki puanı 2 Ödüller 5 Yaş 36 7 HİZMET YILI eren142' Alıntı: Clientten dx9 modunu kapatınız. Oyunu çerçevesiz ekrana alın. Genişletmek için tıklayın ... denedim yine aynı eren142' Alıntı: Clientten dx9 modunu kapatınız. Oyunu çerçevesiz ekrana alın. Genişletmek için tıklayın ... Ekran kartım intel ARC750 8 gb acaba diyorum uyumlumu değil acaba Son düzenleme: 20 Şub 2024 Oyla 0 Olumsuz oyla
eren142' Alıntı: Clientten dx9 modunu kapatınız. Oyunu çerçevesiz ekrana alın. Genişletmek için tıklayın ... denedim yine aynı eren142' Alıntı: Clientten dx9 modunu kapatınız. Oyunu çerçevesiz ekrana alın. Genişletmek için tıklayın ... Ekran kartım intel ARC750 8 gb acaba diyorum uyumlumu değil acaba
25 Şub 2024 #4 Fixεr 𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲 Donator Katılım 17 Ara 2015 Mesajlar 767 Çözümler 278 Tepki puanı 210 Ödüller 13 10 HİZMET YILI Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bunu indirip bilgisayarınıza kurun sorununuz çözülecektir. Sorunun sebebi arayüzü oluşturan visual redistlerin bilgisayarınızda kurulu olmaması. Oyla 0 Olumsuz oyla
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bunu indirip bilgisayarınıza kurun sorununuz çözülecektir. Sorunun sebebi arayüzü oluşturan visual redistlerin bilgisayarınızda kurulu olmaması.