Onaylı Üye
teşekkür ederim <3Gayet güzel eline sağlık
hocam ne gibi nerde eksikler var edit olarak söylersen güzel olur eksikleri görmem lazım yorumun için teşekkür ederimGüzel ama geliştirilebilir eline sağlık
Geçişler konusunda eksik var yeni başladıysan başarılı olan kişileri izle bir kaç şey kapabilirsinteşekkür ederim <3
hocam ne gibi nerde eksikler var edit olarak söylersen güzel olur eksikleri görmem lazım yorumun için teşekkür ederim
clipler zaten geçen sezon master elodan hedef challanger düşüncelerin için teşekkür ederimsağlam oynuyorsun he bu oynanışla rahat master olursun reis edit güzel olmuş ama daha iyiside olabilir fena değil.
ilk editim öyle baktım efektlere güzel olanları ekledim ama ayar işini henüz bilmiyorum tavsiye edebiliceğin bu işlerrde usta birisi varmıGeçişler konusunda eksik var yeni başladıysan başarılı olan kişileri izle bir kaç şey kapabilirsin
kendi confiğim zed oynarken vestranınkini kullanıyordum geriye kalanlar kendi confiğimHangi configleri kullanıyorsun?
paylaşmak sevaptır yok mu linki falankendi confiğim zed oynarken vestranınkini kullanıyordum geriye kalanlar kendi confiğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?