Onaylı Üye
Herhangi bir problem yoktur script güncellenmiştir ve sorunsuz çalışmakta tekrar denemenizde siz de göreceksiniz problem yok sağ üstte fps ve ms göstergesinin açık olduğundan emin olun lütfen config'te de problem olabilir sıfırdan ayarlayın config'i de silip yüklersen problem olmaz aşağıya video da bırakıyorum:dostum havadayken taunt yemişsin shen den. o yüzden düz vurmuşkogmaw da falan dener misin tekrar ? ulti at sonra aa menzilinden çıkmayacak şekilde dolaş adamın etrafında space basılıyken.
Pingin varsa ondan olabilirNocturne oynuyorken adama R ile atıldıktan sonra orbwalking ( auto attack ) çalışmıyor. Yaklaşık 2 saniye sonra vurmaya başlıyor. Bunun çözümü nedir lütfen birisi yardımcı olabilir mi? Not: Space basılı tutuyorum elimi çekmiyorum
Pingin varsa ondan olabilir
46 ping alıyorum pingden olduğunu zannetmiyorum. Ayrıca komboyu atıyor yalnızca oto saldırıyı çok geç yapıyor. Atladığı gibi yapması lazım..
dostum sen onaylı üye değilsin, nasıl denedin sc iBende çalışıo aga
bir sureligine normal uyeye indirilmisti o sira denemis olabilir kayit tarihine bakinca, onun disinda boyle bir sikinti olmamasi lazim ben yasamadimdostum sen onaylı üye değilsin, nasıl denedin sc i
Nocturne üzerinde denediniz mi bahsettiğim şeyi denediysen configini paylaşabilir misinbir sureligine normal uyeye indirilmisti o sira denemis olabilir kayit tarihine bakinca, onun disinda boyle bir sikinti olmamasi lazim ben yasamadim
adc main config kullaniyorum, kendime gore bazı ayarlarini degistiriyorum. default haliyle sikintisiz calisiyordu bende. scriptin var diye sadece space basarsan her seyi en iyi seviyede yapmiyor, elle de mudahele etmek zorundasin bazi durumlarda.Nocturne üzerinde denediniz mi bahsettiğim şeyi denediysen configini paylaşabilir misin
sol üstten komboları ayarla R+Q+OTO+W ayarlaya biliyorsanNocturne oynuyorken adama R ile atıldıktan sonra orbwalking ( auto attack ) çalışmıyor. Yaklaşık 2 saniye sonra vurmaya başlıyor. Bunun çözümü nedir lütfen birisi yardımcı olabilir mi?
NOT: R kullandığım sırada "Space" basılı tutuyorum elimi çekmiyorum.
Hesabında sağ üstte fps ve ms göstergeleri açık mı acaba veya scriptin menüsü de açık kalabiliyor olabilir son olarak orbwalking de aa açık mıNocturne oynuyorken adama R ile atıldıktan sonra orbwalking (auto attack) çalışmıyor. Yaklaşık iki saniye sonra vurmaya başlıyor. Bunun çözümü nedir? Bilen birisi yardımcı olabilir mi?
NOT: R kullandığım sırada "Space" basılı tutuyorum, elimi çekmiyorum.
fps ms göstergesi her zaman açık sc menüsü kapalı iken yapıyorum zaten açıkken olmuyor. Hocam zaten ultiyle atladıktan 1,5 2sn sonra vurmaya başlıyor yani tamamen çalışmıyor değil. Normal şartlarda Atladığı gibi vurması lazım çünkü diğer yazılımlarda gayet oto vuruyor bunda neden böyle anlamadım.Hesabında sağ üstte fps ve ms göstergeleri açık mı acaba veya scriptin menüsü de açık kalabiliyor olabilir son olarak orbwalking de aa açık mı
lütfen sizde antrenman modunda full attack speed eşyaları alıp ultiyle dener misiniz. Göreceksiniz ilk 2 saniye oto vurmayacak rakibe.Hesabında sağ üstte fps ve ms göstergeleri açık mı acaba veya scriptin menüsü de açık kalabiliyor olabilir son olarak orbwalking de aa açık mı
aa ne oluyor tam adı ne orbwalking de ?Hesabında sağ üstte fps ve ms göstergeleri açık mı acaba veya scriptin menüsü de açık kalabiliyor olabilir son olarak orbwalking de aa açık mı
auto attack iste senin dediğin düz vurusfps ms göstergesi her zaman açık sc menüsü kapalı iken yapıyorum zaten açıkken olmuyor. Hocam zaten ultiyle atladıktan 1,5 2sn sonra vurmaya başlıyor yani tamamen çalışmıyor değil. Normal şartlarda Atladığı gibi vurması lazım çünkü diğer yazılımlarda gayet oto vuruyor bunda neden böyle anlamadım.
Post automatically merged:
lütfen sizde antrenman modunda full attack speed eşyaları alıp ultiyle dener misiniz. Göreceksiniz ilk 2 saniye oto vurmayacak rakibe.
aa ne oluyor tam adı ne orbwalking de ?
kanka daha deniyemedim denersem haber ederim ama onun ayarı vardırNocturne oynuyorken adama R ile atıldıktan sonra orbwalking (auto attack) çalışmıyor. Yaklaşık iki saniye sonra vurmaya başlıyor. Bunun çözümü nedir? Bilen birisi yardımcı olabilir mi?
NOT: R kullandığım sırada "Space" basılı tutuyorum, elimi çekmiyorum.
Herhangi bir sorun yok ve durmuyor beklemiyor da:fps ms göstergesi her zaman açık sc menüsü kapalı iken yapıyorum zaten açıkken olmuyor. Hocam zaten ultiyle atladıktan 1,5 2sn sonra vurmaya başlıyor yani tamamen çalışmıyor değil. Normal şartlarda Atladığı gibi vurması lazım çünkü diğer yazılımlarda gayet oto vuruyor bunda neden böyle anlamadım.
lütfen sizde antrenman modunda full attack speed eşyaları alıp ultiyle dener misiniz. Göreceksiniz ilk 2 saniye oto vurmayacak rakibe.
aa ne oluyor tam adı ne orbwalking de ?
dostum havadayken taunt yemişsin shen den. o yüzden düz vurmuşHerhangi bir sorun yok ve durmuyor beklemiyor da:
Şu an dışarıdayım işim var eve gelince kogmawda deneyeceğimdostum havadayken taunt yemişsin shen den. o yüzden düz vurmuşkogmaw da falan dener misin tekrar ? ulti at sonra aa menzilinden çıkmayacak şekilde dolaş adamın etrafında space basılıyken.
Herhangi bir problem yoktur script güncellenmiştir ve sorunsuz çalışmakta tekrar denemenizde siz de göreceksiniz problem yok sağ üstte fps ve ms göstergesinin açık olduğundan emin olun lütfen config'te de problem olabilir sıfırdan ayarlayın config'i de silip yüklersen problem olmaz aşağıya video da bırakıyorum:dostum havadayken taunt yemişsin shen den. o yüzden düz vurmuşkogmaw da falan dener misin tekrar ? ulti at sonra aa menzilinden çıkmayacak şekilde dolaş adamın etrafında space basılıyken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?