Çözüldü WSReborn Nocturne'de R attıktan sonra orbwalking çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Nocturne oynuyorken adama R ile atıldıktan sonra orbwalking (auto attack) çalışmıyor. Yaklaşık iki saniye sonra vurmaya başlıyor. Bunun çözümü nedir? Bilen birisi yardımcı olabilir mi?
NOT: R kullandığım sırada "Space" basılı tutuyorum, elimi çekmiyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
dostum havadayken taunt yemişsin shen den. o yüzden düz vurmuş :D kogmaw da falan dener misin tekrar ? ulti at sonra aa menzilinden çıkmayacak şekilde dolaş adamın etrafında space basılıyken.
Herhangi bir problem yoktur script güncellenmiştir ve sorunsuz çalışmakta tekrar denemenizde siz de göreceksiniz problem yok sağ üstte fps ve ms göstergesinin açık olduğundan emin olun lütfen config'te de problem olabilir sıfırdan ayarlayın config'i de silip yüklersen problem olmaz aşağıya video da bırakıyorum:
neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Nocturne üzerinde denediniz mi bahsettiğim şeyi denediysen configini paylaşabilir misin
adc main config kullaniyorum, kendime gore bazı ayarlarini degistiriyorum. default haliyle sikintisiz calisiyordu bende. scriptin var diye sadece space basarsan her seyi en iyi seviyede yapmiyor, elle de mudahele etmek zorundasin bazi durumlarda.

[̲̅H̲̅][̲̅I̲̅]̇[̲̅L̲̅][̲̅E̲̅]
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Komboları sc yapıyorsa oto attacklarıda sen yapabilirsin.

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
ctrl+f ile ping değerler açık olduğundan emin ol birde sadece space basarak beklersen düz durarak vurur space basarken sağa sola çevirmen lazım mausuki sağa sola giderek kite atsın

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Nocturne oynuyorken adama R ile atıldıktan sonra orbwalking ( auto attack ) çalışmıyor. Yaklaşık 2 saniye sonra vurmaya başlıyor. Bunun çözümü nedir lütfen birisi yardımcı olabilir mi?
NOT: R kullandığım sırada "Space" basılı tutuyorum elimi çekmiyorum.
sol üstten komboları ayarla R+Q+OTO+W ayarlaya biliyorsan

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Nocturne oynuyorken adama R ile atıldıktan sonra orbwalking (auto attack) çalışmıyor. Yaklaşık iki saniye sonra vurmaya başlıyor. Bunun çözümü nedir? Bilen birisi yardımcı olabilir mi?
Hesabında sağ üstte fps ve ms göstergeleri açık mı acaba veya scriptin menüsü de açık kalabiliyor olabilir son olarak orbwalking de aa açık mı

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Hesabında sağ üstte fps ve ms göstergeleri açık mı acaba veya scriptin menüsü de açık kalabiliyor olabilir son olarak orbwalking de aa açık mı
fps ms göstergesi her zaman açık sc menüsü kapalı iken yapıyorum zaten açıkken olmuyor. Hocam zaten ultiyle atladıktan 1,5 2sn sonra vurmaya başlıyor yani tamamen çalışmıyor değil. Normal şartlarda Atladığı gibi vurması lazım çünkü diğer yazılımlarda gayet oto vuruyor bunda neden böyle anlamadım.
Post automatically merged:

lütfen sizde antrenman modunda full attack speed eşyaları alıp ultiyle dener misiniz. Göreceksiniz ilk 2 saniye oto vurmayacak rakibe.

aa ne oluyor tam adı ne orbwalking de ?

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
fps ms göstergesi her zaman açık sc menüsü kapalı iken yapıyorum zaten açıkken olmuyor. Hocam zaten ultiyle atladıktan 1,5 2sn sonra vurmaya başlıyor yani tamamen çalışmıyor değil. Normal şartlarda Atladığı gibi vurması lazım çünkü diğer yazılımlarda gayet oto vuruyor bunda neden böyle anlamadım.

lütfen sizde antrenman modunda full attack speed eşyaları alıp ultiyle dener misiniz. Göreceksiniz ilk 2 saniye oto vurmayacak rakibe.

auto attack iste senin dediğin düz vurus

Üye
3 HİZMET YILI
kanka daha deniyemedim denersem haber ederim ama onun ayarı vardır

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI

Herhangi bir sorun yok ve durmuyor beklemiyor da:

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
dostum havadayken taunt yemişsin shen den. o yüzden düz vurmuş :D kogmaw da falan dener misin tekrar ? ulti at sonra aa menzilinden çıkmayacak şekilde dolaş adamın etrafında space basılıyken.
Herhangi bir problem yoktur script güncellenmiştir ve sorunsuz çalışmakta tekrar denemenizde siz de göreceksiniz problem yok sağ üstte fps ve ms göstergesinin açık olduğundan emin olun lütfen config'te de problem olabilir sıfırdan ayarlayın config'i de silip yüklersen problem olmaz aşağıya video da bırakıyorum:

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...