eline sağlık denedikten sonra yorumu güncelliyeceğim. Bu arada sadece adcler için mi ayar yaptın?
tüm adc leri kapsıyor mu cfg kankam
default ayalardan mı kendine göre ayarladın yoksa config ayarlarını kendine göre mi değiştirdin ?sadece orbwalker için arkadaşlar karakter ayarı yok
Kendime göre diye belirtmiş zaten başkandefault ayalardan mı kendine göre ayarladın yoksa config ayarlarını kendine göre mi değiştirdin ?
bi bakayım orba teşekkür ederim eklenecek bir şey varsa ekstradan bende editleyip sana sunayım konuyu düzenleyip daha detaylı bir cfg sunarsınsadece orbwalker için arkadaşlar karakter ayarı yok
dostum orbwalker kısmını ayarladım windup vs. zaten farklı karakterler için ayar yok içerisinde, kendi configinin üzerine benim attığım configi attığında sadece orbwalker ayarları değişecekdefault ayalardan mı kendine göre ayarladın yoksa config ayarlarını kendine göre mi değiştirdin ?
pardon görmemişim. TeşekkürlerKendime göre diye belirtmiş zaten başkan
heroları mı bahsediyorsun sağ da ki minimapin üstündeBaşkan mapin üstündekiler hangi bölümden açılıyor acaba yardımcı olabilir misin
dostum awarness'in içerisinde HudBaşkan mapin üstündekiler hangi bölümden açılıyor acaba yardımcı olabilir misin
Evetheroları mı bahsediyorsun sağ da ki minimapin üstünde
Tamam teşekkürlerdostum awarness'in içerisinde Hud
ss olarak atacaktım arkadaş söylemiş zatenEvet
Post automatically merged:
Tamam teşekkürler
dodgelar default config direkt ws gayet iyiyararlı bir paylaşım olmuş ve attığı dodgelar hoşuma gitti
Skilleri gözükmüyor ama onu nası aktif edicemss olarak atacaktım arkadaş söylemiş zaten
ss atar mısınSkilleri gözükmüyor ama onu nası aktif edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?