25 Ara 2023 #1 Dias5561 D Onaylı Üye Katılım 22 Ara 2023 Mesajlar 62 Tepki puanı 2 Ödüller 1 Yaş 26 2 HİZMET YILI WSReborn u indirdim ve açtım f1 e basıyorum summuners kısmında şifa tutuştur bitkinlik çarp çıkıyor arındır ve sıçra yok örneğin lulu pixine otomatik arındır basmak istiyorum nasıl ayarlayacağım bilen var mı?
WSReborn u indirdim ve açtım f1 e basıyorum summuners kısmında şifa tutuştur bitkinlik çarp çıkıyor arındır ve sıçra yok örneğin lulu pixine otomatik arındır basmak istiyorum nasıl ayarlayacağım bilen var mı?
Çözüm Zestial 25 Ara 2023 Activator kısmında cleanse (arındır) ayarı mevcut only komboya çekersen sadece space basılıyken atar.
Activator kısmında cleanse (arındır) ayarı mevcut only komboya çekersen sadece space basılıyken atar.
25 Ara 2023 Moderatör #2 Zestial Wanderlust Süper Moderator Katılım 1 Şub 2017 Mesajlar 2,109 Çözümler 392 Tepki puanı 532 Ödüller 16 Yaş 28 9 HİZMET YILI Activator kısmında cleanse (arındır) ayarı mevcut only komboya çekersen sadece space basılıyken atar. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Activator kısmında cleanse (arındır) ayarı mevcut only komboya çekersen sadece space basılıyken atar.
25 Ara 2023 #3 jer2k Hile bir zevktir Süper Üye Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1,231 Çözümler 6 Tepki puanı 312 Ödüller 6 Yaş 29 Sosyal 5 HİZMET YILI sitilsiz' Alıntı: Activator kısmında cleanse (arındır) ayarı mevcut only komboya çekersen sadece space basılıyken atar. Genişletmek için tıklayın ... teşekkürler bende öğrenmiş oldum Oyla 0 Olumsuz oyla
sitilsiz' Alıntı: Activator kısmında cleanse (arındır) ayarı mevcut only komboya çekersen sadece space basılıyken atar. Genişletmek için tıklayın ... teşekkürler bende öğrenmiş oldum
26 Ara 2023 Konuyu başlatan #4 Dias5561 D Onaylı Üye Katılım 22 Ara 2023 Mesajlar 62 Tepki puanı 2 Ödüller 1 Yaş 26 2 HİZMET YILI sitilsiz' Alıntı: Activator kısmında cleanse (arındır) ayarı mevcut only komboya çekersen sadece space basılıyken atar. Genişletmek için tıklayın ... Sağol düzelttim Son düzenleme: 26 Ara 2023 Oyla 0 Olumsuz oyla
sitilsiz' Alıntı: Activator kısmında cleanse (arındır) ayarı mevcut only komboya çekersen sadece space basılıyken atar. Genişletmek için tıklayın ... Sağol düzelttim