Çözüldü WSReborn oyun içerisinde menü gelmiyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
memory ui açiyorum sonra si̇teden hi̇leyi̇ yükle di̇yorum hi̇le yükleni̇yor oyuna gi̇rdi̇kten sonra entere basin di̇yor basiyorum oyunda üstte memoryhackers(free) olarak gözüküyor ancak hi̇le oyunda akti̇f olmuyor kullanamiyorum yardim edermi̇si̇ni̇z

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
dx9 aktif ettim denedim olmadı 50 yorumum var zaten sitedeki hileyi seçiyorum vip olan hilemi var bi tane hile yokmu

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
https://memoryhackers.org/cheats/lol-script-dword-wsreborn-2023.27/ bu hileyi kullandığınızdan emin olun.

Ayrıca DirectX9 modunu aktif edin, oyunu pencereli tam ekrana alın. Sisteminizde herhangi bir anti-virüs yazılımı var ise kapatın ya da direkt kaldırın.
Herhangi bir Adblocker varsa devre dışı bırakın, ayrıca FaceIT Anticheat ya da Vanguard varsa kaldırın.

F1 ya da Sol Shift tuşu ile menü geliyor mu bakar mısınız?

Çözüm
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
memory ui açiyorum sonra si̇teden hi̇leyi̇ yükle di̇yorum hi̇le yükleni̇yor oyuna gi̇rdi̇kten sonra entere basin di̇yor basiyorum oyunda üstte memoryhackers(free) olarak gözüküyor ancak hi̇le oyunda akti̇f olmuyor kullanamiyorum yardim edermi̇si̇ni̇z
DX9 modunu devre dışı bırakıp tekrar dener misin

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
dx9 modunu ac kapa, penceresiz tam ekranda oynamayi dene, yuklu degilse de redistleri kur.

Onaylı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
dx9 modunu ac kapa, penceresiz tam ekranda oynamayi dene, yuklu degilse de redistleri kur.

ea0acb2e96b4baabb9a7a6680999d5a1.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...