Windows 11 21H2 sürümüyle uyumlu 22H2 sürümüyle değil 22H2 sürümündeyken inject edersen oyunda crash hatası ile karşılaşırsın
Düşürme olayı olmaz çünkü 21H2 sürümü yok iso olarak o yüzden winodws 10'a geçmen lazım bu şekilde problemin çözülür ben 1909 versiyonunu kullanıyorum sana da bu versiyonu tavsiye ederim sorunsuz tüm her şeyi kullanabilirsintüm gün gezmediğim araştırmadığım kaynak kalmadı cidden çok teşekkür ediyorum 21h2 sürümüne düşürebilir miyim peki
Peki lisansım gider mi win 10 geçsem detaylı video yok ben pcyi yeni aldım ve freedostu win 10 usbsiyle kurdum win 11 yükselttim geri dön modu yok nasıl win 10 geri kurcam bilgim yok win 10 usbsi duruyor hala ama tekrar key alıp etkinleştirmem mi gerekicek oem keyDüşürme olayı olmaz çünkü 21H2 sürümü yok iso olarak o yüzden winodws 10'a geçmen lazım bu şekilde problemin çözülür ben 1909 versiyonunu kullanıyorum sana da bu versiyonu tavsiye ederim sorunsuz tüm her şeyi kullanabilirsin
Hiçbir şey olmaz lisansına geri 11 geçtiğin zaman onu kullanırsın sakla bir yerde dursun bir problem olmaz dediğim gibi endişe etmePeki lisansım gider mi win 10 geçsem detaylı video yok ben pcyi yeni aldım ve freedostu win 10 usbsiyle kurdum win 11 yükselttim geri dön modu yok nasıl win 10 geri kurcam bilgim yok win 10 usbsi duruyor hala ama tekrar key alıp etkinleştirmem mi gerekicek oem key
şimdi geçeceğim o zaman fakat dediğim gibi temiz kurulum nasıl yapılır bilmiyorum usbyi takıp direkt kurcak mıyım win 10 yoksa format falan mı atcam nasıl olcakHiçbir şey olmaz lisansına geri 11 geçtiğin zaman onu kullanırsın sakla bir yerde dursun bir problem olmaz dediğim gibi endişe etme
Buyurun:şimdi geçeceğim o zaman fakat dediğim gibi temiz kurulum nasıl yapılır bilmiyorum usbyi takıp direkt kurcak mıyım win 10 yoksa format falan mı atcam nasıl olcak
şuan kurulum yaptım windows 10 22h2 yazıyor uyumlu mudur
Evet uyumluşuan kurulum yaptım windows 10 22h2 yazıyor uyumlu mudur
windows 11 geçmediğim sürece güncelleştirmeleri yapmamda sorun olmaz değil mi ayrıca oem windows 10da da etkinEvet uyumlu
Evet 11 geçmediğin sürece problem olmaz istediğin güncelleştirmeyi yapwindows 11 geçmediğim sürece güncelleştirmeleri yapmamda sorun olmaz değil mi ayrıca oem windows 10da da etkin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?