reis benim kide 22h2 sürüm ama açılıyorArkadaslar benım bılgısayarım wındows 10 pro 22h2 is derlemesı 19045.2673 lol scrıpt ıle oynarken cok fazla oyundan atıyor oyun kendını kapatıyor felan onceden boyle bısı yoktu askere gıtmeden once hıle guncellenmıs heralde ama 1-2 arastırma sonucu bu 22h2 den kaynaklı oldugu soylenıyor hangı surumu format atsam duzelır sorunsuz kullanabılırım yardımcı olabılecek arkadaslar veya suport arkadaslar bakabılır mı acaba
tekrar açıcaksın kardeşim arada oyundan atıyor yapıyor öleacılıyor ama oynarken anıden kapatıyor kendını durduk yere
Hilelerin en sorunsuz çalıştığı sürüm Windows 10 1909 sürümüdür.Arkadaslar benım bılgısayarım wındows 10 pro 22h2 is derlemesı 19045.2673 lol scrıpt ıle oynarken cok fazla oyundan atıyor oyun kendını kapatıyor felan onceden boyle bısı yoktu askere gıtmeden once hıle guncellenmıs heralde ama 1-2 arastırma sonucu bu 22h2 den kaynaklı oldugu soylenıyor hangı surumu format atsam duzelır sorunsuz kullanabılırım yardımcı olabılecek arkadaslar veya suport arkadaslar bakabılır mı acaba
tıklımı degıl mı derkenKanka aynı problemi yaşıyordum dx9 tercih et tikli mi değil mi kontrol et ayriyeten dikey senkronizasyonu açık ve kapalı olacak şekilde test et ikisinden birinde patlatıyor oyunu son olarak tam ekran yerine çereçvesiz modu kullan alt tabda patlıyor siyah ekran kalıyor veya yeniden bağlan kısmına atıyor
Lol clientin ayarlarına girin video ayarları veya oyun ayarları sekmelerini gezerken en üstte eski directx9 modunu tercih et tarzında bir seçenek olacak onun yanındaki kareye tik atıntıklımı degıl mı derken
Post automatically merged:
Surumu 1909 cektım temız format attım usb ıle ama dedıgınız drx 9 cek muhabbetını anlamaıdm anlatabılcek bırı varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?