4 May 2023 #1 irmağ I Onaylı Üye Katılım 1 Eyl 2021 Mesajlar 63 Tepki puanı 3 Ödüller 3 Yaş 26 4 HİZMET YILI Günde 1 2 kere atıyordu sorun olmuyordu pek ama bir oyunda 3 kere atmaya başladı sorunun ne olduğunu anlayamadım yardım eder misiniz ?
Günde 1 2 kere atıyordu sorun olmuyordu pek ama bir oyunda 3 kere atmaya başladı sorunun ne olduğunu anlayamadım yardım eder misiniz ?
Çözüm #Adc Main 5 May 2023 irmağ' Alıntı: Günde 1 2 kere atıyordu sorun olmuyordu pek ama bir oyunda 3 kere atmaya başladı sorunun ne olduğunu anlayamadım yardım eder misiniz ? Genişletmek için tıklayın ... DX9 modunuzu kapatın ve çerçevesiz ekrana alın lütfen sorunun çözülmüş olması lazım
irmağ' Alıntı: Günde 1 2 kere atıyordu sorun olmuyordu pek ama bir oyunda 3 kere atmaya başladı sorunun ne olduğunu anlayamadım yardım eder misiniz ? Genişletmek için tıklayın ... DX9 modunuzu kapatın ve çerçevesiz ekrana alın lütfen sorunun çözülmüş olması lazım
5 May 2023 Moderatör #2 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,542 Çözümler 1,051 Tepki puanı 3,384 Ödüller 22 8 HİZMET YILI irmağ' Alıntı: Günde 1 2 kere atıyordu sorun olmuyordu pek ama bir oyunda 3 kere atmaya başladı sorunun ne olduğunu anlayamadım yardım eder misiniz ? Genişletmek için tıklayın ... DX9 modunuzu kapatın ve çerçevesiz ekrana alın lütfen sorunun çözülmüş olması lazım Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
irmağ' Alıntı: Günde 1 2 kere atıyordu sorun olmuyordu pek ama bir oyunda 3 kere atmaya başladı sorunun ne olduğunu anlayamadım yardım eder misiniz ? Genişletmek için tıklayın ... DX9 modunuzu kapatın ve çerçevesiz ekrana alın lütfen sorunun çözülmüş olması lazım
5 May 2023 #3 yavuz1554 Ultra Üye Katılım 18 Şub 2018 Mesajlar 1,672 Çözümler 18 Tepki puanı 200 Ödüller 9 Sosyal 8 HİZMET YILI oyun ortasında anlık bi net gitmesi yada ping fırlaması oluyormu bende nezaman böyle bi anlık net gitmese olsa oyun direk kapanıyor Oyla 0 Olumsuz oyla
oyun ortasında anlık bi net gitmesi yada ping fırlaması oluyormu bende nezaman böyle bi anlık net gitmese olsa oyun direk kapanıyor
5 May 2023 #4 swazly S Onaylı Üye Katılım 13 Nis 2022 Mesajlar 82 Tepki puanı 8 Ödüller 2 4 HİZMET YILI evet bazen oluyor beleş hile Oyla 0 Olumsuz oyla
6 May 2023 #5 Poyraz Warriors P Onaylı Üye Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 62 Tepki puanı 1 Ödüller 1 Yaş 22 3 HİZMET YILI arada bir olabilir detaylı bilgi için kendi discordlarına gidebilirsin Oyla 0 Olumsuz oyla