Arkanda
Ultra Üye
tam ekrandan pencereli ekrana alıp dener misin bir de zedde falan oyun crash atacak mi bakalım
evetOrbwalking konusunda riot tabanlı problem var hocam ve oyunu tam ekranda mi oynuyorsunuz
tam ekrandan pencereli ekrana alıp dener misin bir de zedde falan oyun crash atacak mi bakalım
dediğim gibi pencereli ekranda denediniz mi daha önce yoksa tam ekranda mi karşılaştınız bu problemlebende yaşıyorum aynısını zedde oyundan atınca yeniden bağlan menüsü geliyor hemen hızlıca hileyi tekrarda çalıştırıp giriyorum oluyor
hayır hiç pencereli ekranda denemedimdediğim gibi pencereli ekranda denediniz mi daha önce yoksa tam ekranda mi karşılaştınız bu problemle
bir dakika deneyip geliyorumtam ekrandan pencereli ekrana alıp dener misin bir de zedde falan oyun crash atacak mi bakalım
hocam deneyip tekrar bi geri dönüş sağlar mısınız o cümleyi diğer arkadaşa söyledim ama fark etmez sıkıntı yokhayır hiç pencereli ekranda denemedim
ayarları değiştirdim pencereli ekranda tekrar dediğim sorun oluştu şimdi crash atıyormu ona bakacağımtam ekrandan pencereli ekrana alıp dener misin bir de zedde falan oyun crash atacak mi bakalım
pardon hocam görmemişimhocam deneyip tekrar bi geri dönüş sağlar mısınız o cümleyi diğer arkadaşa söyledim ama fark etmez sıkıntı yok
sonuç nedir hocamayarları değiştirdim pencereli ekranda tekrar dediğim sorun oluştu şimdi crash atıyormu ona bakacağım
Post automatically merged:
pardon hocam görmemişim
crash vermiyor pencereli ekrandahocam deneyip tekrar bi geri dönüş sağlar mısınız o cümleyi diğer arkadaşa söyledim ama fark etmez sıkıntı yok
tamam crash problemini çözdük pencereli ekranda kalsın bırak hep böyle oyna şimdi diğer sorununu belirt sırayla gidelimcrash vermiyor pencereli ekranda
scripti kendime göre ayarlayamıyorum, combo ve orbwalking çalışmıyortamam crash problemini çözdük pencereli ekranda kalsın bırak hep böyle oyna şimdi diğer sorununu belirt sırayla gidelim
tamam şimdi wsrebornu tekrardan sil default ayarlarla yapalım bi ss at değiştirmek istediğin ayarıscripti kendime göre ayarlayamıyorum, combo ve orbwalking çalışmıyor
herhangi bir ayarı açtığım veya kapattığım zaman
tamam bir dakika bekleyintamam şimdi wsrebornu tekrardan sil default ayarlarla yapalım bi ss at değiştirmek istediğin ayarı
hocam crash sorunuda çözülmemiş wsrebornu sildim default hale getirdiğim zaman tekrar crash verditamam şimdi wsrebornu tekrardan sil default ayarlarla yapalım bi ss at değiştirmek istediğin ayarı
Kral senin Windows sürümün kaçtamam bir dakika bekleyin
Post automatically merged:
hocam crash sorunuda çözülmemiş wsrebornu sildim default hale getirdiğim zaman tekrar crash verdi
windows 10 pro 21H2Kral senin Windows sürümün kaç
oyun pencereli ekranda mi çöküyor default ayarlarda çökmesi gerçekten mucize gibi bir şey tüm aio runtimes uygulamaları kurulu muwindows 10 pro 21H2
default ayarlarda scriptin ayarlarına girdiğimde direkt orb ve combo gidiyorKral senin Windows sürümün kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?