Arkanda
Ultra Üye
tam ekrandan pencereli ekrana alıp dener misin bir de zedde falan oyun crash atacak mi bakalım
hocam çok iyi bir sonuç aldım şuan ayarlara dokunmama gezmeme rağmen çalışıyor şuanestağfurullah sıkıntı yok crash hatası alıyor musunuz tekrardan bakın bakalım bı configle
çerçevesiz ekranda mi pencereli de mihocam çok iyi bir sonuç aldım şuan ayarlara dokunmama gezmeme rağmen çalışıyor şuan
ama crash hala devam ediyor
tam kombo yapacakken internet gitti ondanda olabilir
çerçevesizçerçevesiz ekranda mi pencereli de mi
Kral büyük ihtimalle seninle alakalı bir sorun yoksa ben böyle bir zor hatayla karşılaşmadım bı yerde hata yapıyoruz da nerde bilmiyorum bu olay ne zamandan beri oluyordu pekiçerçevesiz
hocam birde sanırım benim******liğimden dolayı ya
Sanırım olay(sizin config için konuşuyorum)belli bir saniyeye ihtiyacı var 0.5 1 1.5 2 saniye kadar gerekiyor bi ayar açıp kapadıktan sonra ayarı
o süre içinde orbwalking çalışmıyor ama kombo yapıyor mu o süre içinde deneyeceğim şimdi
hep oluyordu hatta çıktığından beri bu tür sorunlar yüzünden kullanmıyordumKral büyük ihtimalle seninle alakalı bir sorun yoksa ben böyle bir zor hatayla karşılaşmadım bı yerde hata yapıyoruz da nerde bilmiyorum bu olay ne zamandan beri oluyordu peki
Hocam olabilecek tüm aklıma gelen her şeyi yaptırmaya çalıştım inanın beynim durdu çözümün sorununu şu an hâlâ düşünüyorum crash devam mı ediyor combodan ayar değiştirebiliyor musun ve orb bunları yapınca çalışmıyor muhep oluyordu hatta çıktığından beri bu tür sorunlar yüzünden kullanmıyordum
pcyide sıfırlayamam çünkü benim diskim biçimlendirilmiş ve o ne demek bilmiyorum 3 kere aynı tamirciyi gereksiz şeyler için çağırdım veya kaç gün pcsiz kaldım
kombodan ayarları değiştirdim fakat şimdide menü gelince çalışmıyorHocam olabilecek tüm aklıma gelen her şeyi yaptırmaya çalıştım inanın beynim durdu çözümün sorununu şu an hâlâ düşünüyorum crash devam mı ediyor combodan ayar değiştirebiliyor musun ve orb bunları yapınca çalışmıyor mu
F1 ile denekombodan ayarları değiştirdim fakat şimdide menü gelince çalışmıyor
yani inserte basınca
benmi hani iq seviyem düşük sc mi stabil çalışmıyor anlamadım hocamHocam olabilecek tüm aklıma gelen her şeyi yaptırmaya çalıştım inanın beynim durdu çözümün sorununu şu an hâlâ düşünüyorum crash devam mı ediyor combodan ayar değiştirebiliyor musun ve orb bunları yapınca çalışmıyor mu
az önce tekte girdim ve space bastığımda crash vermediF1 ile dene
bilgisayarda bir problem varda anlayamadım gitti son durum nedirbenmi hani iq seviyem düşük sc mi stabil çalışmıyor anlamadım hocam
Post automatically merged:
az önce tekte girdim ve space bastığımda crash vermedi
hocam ayarları bi oynayın bakın onların yanında reload yeri var ona tıklayın combo yapmıyorsa orb çalışmıyorsa oradan da reload yapın ayarları kurcalayin bir şeyler deneyin bakalımaz önce tekte girdim ve space bastığımda crash vermedi
belki internetimden kaynaklı olaabilir oda stabil çalışmıyor çünkü şuan
yaptım bekliyorum şuanhocam ayarları bi oynayın bakın onların yanında reload yeri var ona tıklayın combo yapmıyorsa orb çalışmıyorsa oradan da reload yapın ayarları kurcalayin bir şeyler deneyin bakalım
şuan çalışıyor ama belli bi süre beklemek lazım işte 10 saniye 5 saniyeyaptım bekliyorum şuan
oof lprebornun gitmesi bitirdi ya beni
Hocam sıkmayın canınızı bu sorunu çözeriz elbet bir günyaptım bekliyorum şuan
bunu zaten beklemeniz lazım script tamamen yuklenesiye kadaryaptım bekliyorum şuan
şuan çalışıyor ama belli bi süre beklemek lazım işte 10 saniye 5 saniye
wsreborn gerçekten çok iyi eşya pasiflerini falan kullanıyor sinsi pençe falan buları çok beğendim fakat bende stabil çalışmıyor işteHocam sıkmayın canınızı bu sorunu çözeriz elbet bir gün
hocam bence ben tüm herolara kendime özel bi configi ayarlayayım ama targetselector olayı beni sıkabilir birazHocam sıkmayın canınızı bu sorunu çözeriz elbet bir gün
bunu zaten beklemeniz lazım script tamamen yuklenesiye kadar
menü açık olunca yapmaz zaten kankam comboyuşuan skinchanger sekmesinde defensive. gibi birşeye tıkladım şuan gitti mesela
gelmiyor
oralara daha dokunmadım dediğim gibi sadece mausemi o sekmeye yöneltmek gitmesine yeterli oluyor
ezrealda ise menü açık olunca bırakıyor orbwalking ve komboyu
bilmiyordum teşşekürlermenü açık olunca yapmaz zaten kankam comboyu
hocam ayarları atın da ayarlarınızı yapalım crash atıyor mubilmiyordum teşşekürler
ayrıca şuan benim için en stabil çalışanı ezreal sanırım
hayır crash atmadıhocam ayarları atın da ayarlarınızı yapalım crash atıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?