Arkanda
Ultra Üye
tam ekrandan pencereli ekrana alıp dener misin bir de zedde falan oyun crash atacak mi bakalım
kral uyumlu da crash verip vermeyeceğine bir de combo yapıyor mu ayar değiştirince ona bakşimdi zeri deneyeceğim hocam mobil karakterleri seviyorum umarım uyumludur
ya bence crash verme olayı şöyle:komboyu çok hızlı yapmaya çalışınca benim pc patatese dönüp atıyorkral uyumlu da crash verip vermeyeceğine bir de combo yapıyor mu ayar değiştirince ona bak
hocam onunla bir alakası yok güncel olarak nasıl şu an problem var mıya bence crash verme olayı şöyle:komboyu çok hızlı yapmaya çalışınca benim pc patatese dönüp atıyor
o yüzden drawları kapatmak lazım hocam (benim tahminim)
crash vermedi bu arada hem sizin cfde hemde normal cfdeya bence crash verme olayı şöyle:komboyu çok hızlı yapmaya çalışınca benim pc patatese dönüp atıyor
o yüzden drawları kapatmak lazım hocam (benim tahminim)
olabilir hocam ezreal vayne bu tür yavaş kombosu olanlar crash vermedihocam onunla bir alakası yok güncel olarak nasıl şu an problem var mı
ayarları kendine göre deneyip comboyu yapmayı bırakıyor mu hocam dener misin bunlarıcrash vermedi bu arada hem sizin cfde hemde normal cfde
Post automatically merged:
olabilir hocam ezreal vayne bu tür yavaş kombosu olanlar crash vermedi
şuan zeri bal gibi sadece target selectorde gerçek maçlarda sorun yaşayacağımdan korkuyorumcrash vermedi bu arada hem sizin cfde hemde normal cfde
olabilir hocam ezreal vayne bu tür yavaş kombosu olanlar crash vermedi
least attack ayarliysa sorun olmazşuan zeri bal gibi sadece target selectorde gerçek maçlarda sorun yaşayacağımdan korkuyorum
ayarları kendime görede ayarlayabiliyorum sekmelere girebilişyorumşuan zeri bal gibi sadece target selectorde gerçek maçlarda sorun yaşayacağımdan korkuyorum
sizin configi kullanıyorum sorun olur mu least attack ayarlı mı?least attack ayarliysa sorun olmaz
ayarlı hepsi inşallah sorunu çözmüşüzdür hocam nasıl crash vb. sorun var mıayarları kendime görede ayarlayabiliyorum sekmelere girebilişyorum
sizin configi kullanıyorum sorun olur mu least attack ayarlı mı?
ben bi tüm oynadığım heroları denesem sıkıntı olur mu hocam zeri iyi şuan tüm sekmelere girdimde şu drawlar biraz sıkıntı benim içinayarları kendime görede ayarlayabiliyorum sekmelere girebilişyorum
sizin configi kullanıyorum sorun olur mu least attack ayarlı mı?
başka heroya geçeceğim şimdi zeriye bakıyordum şuanayarlı hepsi inşallah sorunu çözmüşüzdür hocam nasıl crash vb. sorun var mı
birçok çarı dene geri dönüş yap drawlar çoğu gereksiz drawi kapattım onlar gerekli o yüzdenben bi tüm oynadığım heroları denesem sıkıntı olur mu hocam zeri iyi şuan tüm sekmelere girdimde şu drawlar biraz sıkıntı benim için
başka heroya geçeceğim şimdi zeriye bakıyordum şuan
hocam şimdi sorun ne senden benden kaynaklı açıklıyorum mevzuyu riot yeni getirdiği yama ile bir hata ile geldi oto attack iptali yapıyor scriptle de alakalı değil muhtemelen yone e attıktan sonra onunla karsilastinyonede e ile uzun süre auto attack atmıyor o configten kaynaklı sanırım şu sıralar adcye sardım zaten o çok sıkıntı değil crash sıkıntısı gitti gibi herolar harika çalışıyor valla ne kadar çok teşşekür etsem az script ile oynamasam lolü salıcaktım çünkü bu kanser oyuna sc ile dayanabiliyordum çok çok teşekürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?