Onaylı Üye
Bu video'daki gibi yeteneği herhangi bir yere atsam da adama kitlenecek bir ayar var mı wsreborn'da?
Kendiniz q bastığınızda böyle bir ayar yok maalesef ama space ile ters yöne attığınız zaman bu şekilde var zaten bu da olan bir özellik şu şekilde bırakayım
Bu video'daki gibi yeteneği herhangi bir yere atsam da adama kitlenecek bir ayar var mı wsreborn'da?
Bu ayarı nasıl etkinleştireceğim, mesela Varus'ta da öyle olsun istiyorum. Yada Nidale'defarkettimki adam q yü arkaya basıp bıraksa bile sc rakibin üstüne bırakıyor .ws de boyle birşey yok kral fakat q yü sen bastıgında menzil stacklerken farklı yere çevirsende menzilde rakip varsa onun üstüne atıyor tek farkı adam arkaya tıklayıp bırakıyor o genede rakibe atıyor
Yani skilleri atarken space'e basılı tutmalıyım öyle mi?Kendiniz q bastığınızda böyle bir ayar yok maalesef ama space ile ters yöne attığınız zaman bu şekilde var zaten bu da olan bir özellik şu şekilde bırakayım
varus script ile çok kötü kullanma . onun dışında space'e basılı tuttuğunda otomatik olarak atıyor fakat sol tıka basarsanız sizin gösterdiğiniz yere atar, oyüzden scriptin q yu stacklemesini ve kendisinin adama atmasını bekleyin .Bu ayarı nasıl etkinleştireceğim, mesela Varus'ta da öyle olsun istiyorum. Yada Nidale'de
Post automatically merged:
Yani skilleri atarken space'e basılı tutmalıyım öyle mi?
skill shot'ı olan diğer herolarda oluyor mu? Ben skill'e bastığımda menzildeyse rakibe atsın. Ayarı nasıl aktif edeceğiz?varus script ile çok kötü kullanma . onun dışında space'e basılı tuttuğunda otomatik olarak atıyor fakat sol tıka basarsanız sizin gösterdiğiniz yere atar, oyüzden scriptin q yu stacklemesini ve kendisinin adama atmasını bekleyin .
Evet o kendisi atar zatenBu ayarı nasıl etkinleştireceğim, mesela Varus'ta da öyle olsun istiyorum. Yada Nidale'de
Post automatically merged:
Yani skilleri atarken space'e basılı tutmalıyım öyle mi?