Çözüldü WSReborn rakibin skillerinin bekleme süresini görme ayarı nasıl açılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Merhaba, karşı takımın ultisini, Q, W, E gibi skillerin süresini görmek istiyorum. Nereden açabilirim? Şu anda bende gözüküyor ama küçük bir hâlde. Onu büyütmek istiyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Awareness kısmından huda gelin ve orada bulunan show only ultimate tickini kaldırın.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Onu büyütemezsin eğer şampiyonların can barının altındakinde bahsediyorsan diğerinden bahsediyorsan awareness>hud orada bir seçenek daha var ss ile atarsan gösteririm veya tıklaya tıklaya kendinde görürsün

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
can barının altındakinden bahsediyorum hilenin konusundaki fotoğraftaki gibi olmasını istiyorum sanırım olmuyor değil mi

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Show only ultimate seçeneğini kapatırsan eğer büyür diğer türlü sadece ultilerini gösterir

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Show only ultimate seçeneğini kapatırsan eğer büyür diğer türlü sadece ultilerini gösterir
bu konudaki fotoğrafta sağda büyük bir şekilde gözüküyor show only ultimate seçeneğini kapatırsam böyle mi olucak

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    105.6 KB · Görüntüleme: 47
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
wsreborn script konusundaki fotoğrafta sağda büyük birsey cıkıyor ya karsi takımın skillerinin bekleme süresini flash süresini falan gösteren o cikmadı
Awareness>hud>enabled ekstra olarak "show only ultimate" tikini de kaldırırsan gözükecektir düzgün yaptığına emin misin

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...