Onaylı Üye
bazen buglar oluşabiliyor dün güncellemede geldi tekrar deneyebilirsinMerhaba, sc ayarlarından Evade 2.0 > Spell usage > Master yi (Q) ayarını aktifleştirdim ve morgana Q su üzerinde denedim. Morgana Q sunu dodgeluyor ama Q yu rastgele hedeflere atıyor örneğin Q menzilindeki minyonlara , orman kamplarına vs. bazen de rakibe atıyor. Ben bu ayarı sadece rakip üzerinde kullanacak şekilde nasıl değiştirebilirim? Var mı tecrübeli arkadaşlar ?
21.04 sabaha karşı yeni update gelmiş lol'e o saatten önce sorunsuz inject oluyordu şimdi sürümünüz eski vs. yazıyor. Sende çalışıyor mu bi dener misin ?bazen buglar oluşabiliyor dün güncellemede geldi tekrar deneyebilirsin
daha guncellenmedi script o yuzden.21.04 sabaha karşı yeni update gelmiş lol'e o saatten önce sorunsuz inject oluyordu şimdi sürümünüz eski vs. yazıyor. Sende çalışıyor mu bi dener misin ?
hotfix yedi yeniden güncellenecek girme şimdi21.04 sabaha karşı yeni update gelmiş lol'e o saatten önce sorunsuz inject oluyordu şimdi sürümünüz eski vs. yazıyor. Sende çalışıyor mu bi dener misin ?
anladım teşekkürler bir şey daha sorucam: memory loader açmadan önce arkada lol clienti açık olmalı mı yoksa loader dan hileyi yükledikten sonra mı LoL clientine giriş yapmalıyım ?daha guncellenmedi script o yuzden.
5dk önce yeni uptade geldi tekrar dene istersenMerhaba, sc ayarlarından Evade 2.0 > Spell usage > Master yi (Q) ayarını aktifleştirdim ve morgana Q su üzerinde denedim. Morgana Q sunu dodgeluyor ama Q yu rastgele hedeflere atıyor örneğin Q menzilindeki minyonlara , orman kamplarına vs. bazen de rakibe atıyor. Ben bu ayarı sadece rakip üzerinde kullanacak şekilde nasıl değiştirebilirim? Var mı tecrübeli arkadaşlar ?
inan hic farketmez, ancak loader arkada cok uzun sure acik kalinca hata verip kapandigi olabiliyor inject atarken aklinda olsun.anladım teşekkürler bir şey daha sorucam: memory loader açmadan önce arkada lol clienti açık olmalı mı yoksa loader dan hileyi yükledikten sonra mı LoL clientine giriş yapmalıyım ?
yanıt için tşk .bir de sc deki " Stick target (melee) " tam olarak nasıl çalışıyor ? aktifleştirdim ama bi fark göremedim yardımcı olur musunuzinan hic farketmez, ancak loader arkada cok uzun sure acik kalinca hata verip kapandigi olabiliyor inject atarken aklinda olsun.
melee sampiyon oynarken kovaladigi karaktere dogru kite atmasini sagliyor.yanıt için tşk .bir de sc deki " Stick target (melee) " tam olarak nasıl çalışıyor ? aktifleştirdim ama bi fark göremedim yardımcı olur musunuz
O özellik açıkken space basmak zorunda mıyım kite atması için ?melee sampiyon oynarken kovaladigi karaktere dogru kite atmasini sO
melee sampiyon oynarken kovaladigi karaktere dogru kite atmasini sagliyor.
En alt kısımdan nocturne ayarlarından otomatik ulti seçeneğini kapatın. Ultinizi manuel olarak atın sonra combo butonuna basın.Arkadaşlar Nocturne kombosunu ultisiyle birlikte yaparken Q yu rakibin yanına gelmeden kullanıyor ve ıskalamış oluyor. Ben garanti olması için ultiyle rakibe atıldıktan hemen sonra kullanmasını istiyorum bunu nasıl ayarlayabilirim ?
Otomatik ulti diye bir seçenek yok. Sadece Q E ayarı var combodaEn alt kısımdan nocturne ayarlarından otomatik ulti seçeneğini kapatın. Ultinizi manuel olarak atın sonra combo butonuna basın.
evet dostum, hani meele sampiyonlarda duz vurup rakip kacmasin diye arkasina click atarsin ya, o mantik bu da.O özellik açıkken space basmak zorunda mıyım kite atması için ?
Ulti seçeneğini kapatın. Manuel olarak kendiniz kullanın.Otomatik ulti diye bir seçenek yok. Sadece Q E ayarı var comboda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?