bu scripti kurup yükleyeceğim güvenilir midir ban yeme ihtimali kaç sadece belli başlı dodgeler istiyom suyunu çıkarmadan ince ince kassam kimse anlar mı bu script hakkında detaylı bilgilere nerden ulaşabilirim.
Kullanacağınız script yazılımsal olarak bilgisayarınıza bir zarar vermez, güvenilirdir. Scriptte neyi nasıl yapacağınızı gösteren çoğu ayar mevcut. Ban ihtimaline gelecek olursak her 3. Parti yazılımsa olduğu gibi bu scriptte de vardır.
Ban yeme ihtimalin çok düşük hocam. Ben %70 winrate ile dia1 oldum. Banı yedim çünkü çok belli ettim benim hatamdı. Kalista oynadım sürekli bir ara sürekli ctrl6 yapıp adamlarla dalga geçtim falan. Her maç seni report edicez ticket atıcaz diyorlardı. 70 maç oynadım öyle bir sıkıntı olmadı. Banı daha sonra yedim. Dodge ayarlarını kısarsan bir problem olmaz diye düşünüyorum
hocam ban yeme ihtimalin düşük belli etmemek tamamen sana kalmış istersen ayarları kısarsın hangi skilli dodgelayıp dodgelamayacağını seçersin usul usul kasarsın rankını
bu scripti kurup yükleyeceğim güvenilir midir ban yeme ihtimali kaç sadece belli başlı dodgeler istiyom suyunu çıkarmadan ince ince kassam kimse anlar mı bu script hakkında detaylı bilgilere nerden ulaşabilirim.
report sayına bakar adamın biri lolün acğını kullanıp kendini 1 k kere reportluyo ban attırıyo boş yere ban dalgalarında hepsi yiyomus zaten . hile kullanıyorsan hesabı kaybetmeyede göze alacaksın