Ultra Üye
Kogmaw Tristan’da ezreal twitch
tamm knka çok teşekkür ederim siteye yeni hakim olduğum için buradan yazmak durumunda kaldımadc main isimli bir kullanıcı tierlist yaptı kanka topluluktan bulabilirsin.
kesinlikle twherkes bu hero kötü bu hero sıkıntılı diyor hangisi daha iyi sizce görüşlerinizi söyleyin lütfen
morde çok kötü üstad sen emin misin mordenin iyi olduğundantop: irelia morde
mid:sylas xerath yasuo irelia lux
alt: onfig yaparsan çoğunu oynarsın![]()
hangi configde knkvayne son updateden sonra e leri cok iyi atiyor hocam oneririm
adc main config oneririm hocammorde çok kötü üstad sen emin misin mordenin iyi olduğundan
Post automatically merged:
hangi configde knk
katarina denemedim ama sc herosu değil diyorlardı lp kullanıyordum o zamanlar ws ile iyi mi knkkatarina gayat iyi hocam
hocam mordede sc herosu değil ama kulanıyorum hoşuma gittiği icin kulanıyorumkatarina denemedim ama sc herosu değil diyorlardı lp kullanıyordum o zamanlar ws ile iyi mi knk
Teşekkürler, ben top lane oynuyorum genellikle ama adc main config kullanıyordum bir aralar adc oynadığı için top lane herolarını ayarlamamıştır diye düşündüm normla olarak neredeyse tüm herolar ayarlı mı onun configinde bir bilginiz var mıdıradc main config oneririm hocam
katadan konuşuyorduk sanki amahocam mordede sc herosu değil ama kulanıyorum hoşuma gittiği icin kulanıyorum
hocam örnek vermek istedimTeşekkürler, ben top lane oynuyorum genellikle ama adc main config kullanıyordum bir aralar adc oynadığı için top lane herolarını ayarlamamıştır diye düşündüm normla olarak neredeyse tüm herolar ayarlı mı onun configinde bir bilginiz var mıdır
Post automatically merged:
katadan konuşuyorduk sanki ama![]()
Viktor baya iyi hocamherkes bu hero kötü bu hero sıkıntılı diyor hangisi daha iyi sizce görüşlerinizi söyleyin lütfen
adcler öncelikli olarak da twitchherkes bu hero kötü bu hero sıkıntılı diyor hangisi daha iyi sizce görüşlerinizi söyleyin lütfen