Göremez böyle bir olay yok anca şöyle bir olay var tıklamalarını gören bir özelliği vardır scriptte onu görür script çok fazla hızlı ve defalarca kez tıkladığı için clicklerini görüyor senin oradan anlamıştır diğer türlü atmıştır tutmuştur öyle yaniHayır direkt olarak oyun başında yazdı senin hile olduğunu görebiliyorum diye bi ara pubg mobile de vardı sanırım adamlar da kullanıyorsa isim yerine memory yazıyordu bunda yok o zaman .
Hayır direkt olarak oyun başında yazdı senin hile olduğunu görebiliyorum diye bi ara pubg mobile de vardı sanırım adamlar da kullanıyorsa isim yerine memory yazıyordu bunda yok o zaman .WSReborn üzerinde böyle bir ayar yok, hatta adamın senin bilgisayarında ne yaptığını bilme şansı yok. Eğer evade açarak çok belli ettiysen onu gördükten sonra hile olduğunu anlamış olabilir.
Göremez böyle bir olay yok anca şöyle bir olay var tıklamalarını gören bir özelliği vardır scriptte onu görür script çok fazla hızlı ve defalarca kez tıkladığı için clicklerini görüyor senin oradan anlamıştır diğer türlü atmıştır tutmuştur öyle yaniHayır direkt olarak oyun başında yazdı senin hile olduğunu görebiliyorum diye bi ara pubg mobile de vardı sanırım adamlar da kullanıyorsa isim yerine memory yazıyordu bunda yok o zaman .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?