fırsatcılık derken hocam anlamadım?Telif olayı olacağını düşünmüyorum.Adamın yaptığı fırsatçılık, emeğe saygısızlık.
Yazık.
hocam zaten adama sordugum gibi üste FREE yazıyor şaka gibiAptallar da kanmasın hacı böyle şeylere. Hilenin ismini araştırsınlar baksınlar önce satın alırken. Şahsen ben araştırıyorum her hileyi.
Her malın bir alıcısı vardırhocam zaten adama sordugum gibi üste FREE yazıyor şaka gibialan var mıdır acaba?
adamlar da o kadar fazla bir fiyat değil ama bizim gibi masum türk gencleri icin baya iyihocam parasıda iyimiş xd
Bedava olan bir ürünü satmaya çalışmak.fırsatcılık derken hocam anlamadım?
bunun fırsatcılık değilde başka bi anlamı oldugunu sanıyorum ama öyle diyorsanız öyle olsun hocam.Bedava olan bir ürünü satmaya çalışmak.
youtube hesabı bile var hocam güzel de izlenme alıyor birde instagramda 5k izlenme falan missbu konuyu leftspaceye ve mh yönetim ekibine bildirmek lazım kankam o adamların ilgilenmesi lazım gereken yerde mh üyeleri de yardımcı olacaktır mutlaka bunu nasıl parayla satıyor utanmadan apachescript yazmış bir de neyse küfür etmeyeceğim
Davranışlarını Ahlak Kuralları Veya Düzenli Bir Düşünceden Çok, Çıkarlarına Uyacak Biçimde Ayarlamayı Amaçlayan Tutum.bunun fırsatcılık değilde başka bi anlamı oldugunu sanıyorum ama öyle diyorsanız öyle olsun hocam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?