Onaylı Üye
40 dolar mı oha alıyorlar mı acaba
bence vardır bu piyasa çer çöpçü doluşunu alan enayı var mı acaba la
Aslında site sahibi taklitten kapattırabilirdaha bu gün instagramda gezerken birisinin bu sitedeki wsrebornu sattığını gördüm ve bunu paylaşmak istedim
instagram hesabı :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Ekli dosyayı görüntüle 84428
kendisine mesaj attım scripti satın almak istiyorum diye script hakkında info ister misin diye sordu
bende ona info olarak ne demek istiyorsun diye sordum ve üste yazan memory hackers *free* yazısının ne anlama geldiğini sordum
ve tahmini bi 10 dakika sonra beni hesabından banlamış
Ekli dosyayı görüntüle 84429
Bu hesap hakkında herhangi bir telif vs yapamaz mıyız? kapatmak icin
not : adam scripti 40 dolara satıyor eğer arkadaşınız scripti aldıysa ve sizde alıcaksanız 30 dolar yapıyor (kral nası öderiz hakkını ya adam adam)
adamlar işini bulmuşdaha bu gün instagramda gezerken birisinin bu sitedeki wsrebornu sattığını gördüm ve bunu paylaşmak istedim
instagram hesabı :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Ekli dosyayı görüntüle 84428
kendisine mesaj attım scripti satın almak istiyorum diye script hakkında info ister misin diye sordu
bende ona info olarak ne demek istiyorsun diye sordum ve üste yazan memory hackers *free* yazısının ne anlama geldiğini sordum
ve tahmini bi 10 dakika sonra beni hesabından banlamış
Ekli dosyayı görüntüle 84429
Bu hesap hakkında herhangi bir telif vs yapamaz mıyız? kapatmak icin
not : adam scripti 40 dolara satıyor eğer arkadaşınız scripti aldıysa ve sizde alıcaksanız 30 dolar yapıyor (kral nası öderiz hakkını ya adam adam)
sanmıyorum ya o kadar free şeye para verenin olcanahocam zaten adama sordugum gibi üste FREE yazıyor şaka gibialan var mıdır acaba?