allah yardımcın olsun kankam umarım bu günleride atlatırız fakat biraz moral gg ülkenin.dostlarım selamın aleykum. Bildiğiniz üzere ülkece çok büyük bir deprem yaşadık. Ben kayserideyim halen artçılar devam ediyor 5.2 4.4 sizleri tabi unutmadım. şimdilik ailemin yanında kalıp onlara göz kulak olmam gerekiyor. en kısa zamanda gelecek V2 vademiz dolmadıysa... Hoşcakalın sağlıcakla kalın. Allah yardımcımız olsun saygılar..
canını sıkma en kısa sürede toparlanman dileği iledostlarım selamın aleykum. Bildiğiniz üzere ülkece çok büyük bir deprem yaşadık. Ben kayserideyim halen artçılar devam ediyor 5.2 4.4 sizleri tabi unutmadım. şimdilik ailemin yanında kalıp onlara göz kulak olmam gerekiyor. en kısa zamanda gelecek V2 vademiz dolmadıysa... Hoşcakalın sağlıcakla kalın. Allah yardımcımız olsun saygılar..
kendine dikkat et reis sağlıcakla kal geçmiş olsundostlarım selamın aleykum. Bildiğiniz üzere ülkece çok büyük bir deprem yaşadık. Ben kayserideyim halen artçılar devam ediyor 5.2 4.4 sizleri tabi unutmadım. şimdilik ailemin yanında kalıp onlara göz kulak olmam gerekiyor. en kısa zamanda gelecek V2 vademiz dolmadıysa... Hoşcakalın sağlıcakla kalın. Allah yardımcımız olsun saygılar..
geçmiş olsun hocam allah sabır versin deprem gerçekten cok kötü bir olay düşünmen yeter şu zamanları atlat yine güzel configleri yapar paylaşırsın bizimle seviliyorsun <3dostlarım selamın aleykum. Bildiğiniz üzere ülkece çok büyük bir deprem yaşadık. Ben kayserideyim halen artçılar devam ediyor 5.2 4.4 sizleri tabi unutmadım. şimdilik ailemin yanında kalıp onlara göz kulak olmam gerekiyor. en kısa zamanda gelecek V2 vademiz dolmadıysa... Hoşcakalın sağlıcakla kalın. Allah yardımcımız olsun saygılar..
bekliyoruz hocam umarım daha kötü şeyler başınıza gelmez daha 1 2 sene artçılar böyle devam edecek allah yardımcımız olsundostlarım selamın aleykum. Bildiğiniz üzere ülkece çok büyük bir deprem yaşadık. Ben kayserideyim halen artçılar devam ediyor 5.2 4.4 sizleri tabi unutmadım. şimdilik ailemin yanında kalıp onlara göz kulak olmam gerekiyor. en kısa zamanda gelecek V2 vademiz dolmadıysa... Hoşcakalın sağlıcakla kalın. Allah yardımcımız olsun saygılar..
Hocam siz ve aileniz iyi olun da başka birşey önemli değil dikkatli olun..dostlarım selamın aleykum. Bildiğiniz üzere ülkece çok büyük bir deprem yaşadık. Ben kayserideyim halen artçılar devam ediyor 5.2 4.4 sizleri tabi unutmadım. şimdilik ailemin yanında kalıp onlara göz kulak olmam gerekiyor. en kısa zamanda gelecek V2 vademiz dolmadıysa... Hoşcakalın sağlıcakla kalın. Allah yardımcımız olsun saygılar..
ÜST ÜSTE 3-4 DEPREM OLDU HALA DEVAM EDİYOR DOSTLAR.
"ÜST ÜSTE 3-4 DEPREM OLDU HALA DEVAM EDİYOR DOSTLAR." Allah yardımcınız olsun.dostlarım selamın aleykum. Bildiğiniz üzere ülkece çok büyük bir deprem yaşadık. Ben kayserideyim halen artçılar devam ediyor 5.2 4.4 sizleri tabi unutmadım. şimdilik ailemin yanında kalıp onlara göz kulak olmam gerekiyor. en kısa zamanda gelecek V2 vademiz dolmadıysa... Hoşcakalın sağlıcakla kalın. Allah yardımcımız olsun saygılar..
ÜST ÜSTE 3-4 DEPREM OLDU HALA DEVAM EDİYOR DOSTLAR.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?