ssssssssss
Seçkin Üye
Hocam bu konuyu açmadınız mı birkaç saat önce zatenHocam başlıkta belirttiğim gibi.
ayrı olarak modlar kaldırıyorsunuz ben bulamıyorum kaldırmak yerine konuyu link atın bari.
Cevap alamadan kaldırdılar konu açılmış diye zaten, bende biliyorum tierlistlerin olduğunu 1 adamın konusuna bakıp onun oynadığı tierlisti görmek istemiyorum 2-3 farklı insanın yorumunu almak istiyorum benHocam bu konuyu açmadınız mı birkaç saat önce zaten
1 adamın tier listi derken kiminkine baktınız hocam tam olarakCevap alamadan kaldırdılar konu açılmış diye zaten, bende biliyorum tierlistlerin olduğunu 1 adamın konusuna bakıp onun oynadığı tierlisti görmek istemiyorum 2-3 farklı insanın yorumunu almak istiyorum ben
İsimlerine bakmadım ya dostum gerekte yok adc oynuyordum mainim oydu ama o kadar troll geliyorki 2 eldir maçıma sup kata/ire geliyor feedliyorlar1 adamın tier listi derken kiminkine baktınız hocam tam olarak
takımına gelen trollerle tierlistin ne alakası var hocamİsimlerine bakmadım ya dostum gerekte yok adc oynuyordum mainim oydu ama o kadar troll geliyorki 2 eldir maçıma sup kata/ire geliyor feedliyorlar
supa bakmayacaksın ilk başlarda düşük eloda oynarken git jungle twitch oynaİsimlerine bakmadım ya dostum gerekte yok adc oynuyordum mainim oydu ama o kadar troll geliyorki 2 eldir maçıma sup kata/ire geliyor feedliyorlar
Dostum Konu açmışım soloq önerisi diye, böyle bir cevap yazmışım adama demekki adc bırakıp farklı bir lane geçmek istiyorum + olarak bunu önceki konumda belirtmiştim fakat kaldırıldı o sırada adc main adlı arkadaşda yorum yapmıştı o sebeple adc oynuyorum diye girdim mevzuya önceki konuda adc ile alakalıydı.takımına gelen trollerle tierlistin ne alakası var hocam
hocam kesinlikle zed oynayabilirsinHocam başlıkta belirttiğim gibi.
ayrı olarak modlar kaldırıyorsunuz ben bulamıyorum kaldırmak yerine konuyu link atın bari.
hacı kalista denemek istiyorum ama bir eloda bu kadar troll olamaz yakalista , samira , zed , talon oyna tek atarsın.
Reis mavi öz kasıp direk alıcamReis tek çar söyleyeceğim viktor.11 winstreak den devam ediyorum şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?