Onaylı Üye
Latede çok güçlü hero gerçektenHocam swain oynuyorum 2 eldir hani ölmüyor ultisi çok iyi 1 destek 1 mid denedim birinde mf-thresh birinde ire vardı eziyor yani kolay kolay ölmüyorda bi öneriniz vb varsa onuda oyun içinde uygulayayım veya bir cfg.
Alistar ve nautilus ile ilgili çok iyi oluyor gerçektenaga onaylı uye olımdenerım ama bence jınx samıra fln dah ıyı
Swain zaten op tf lerde ölmemesi ve buna rağmen hasarda çıkıyor kendin nasıl iyi oynuyorsan ona göre ayarla ve devam et.Hocam swain oynuyorum 2 eldir hani ölmüyor ultisi çok iyi 1 destek 1 mid denedim birinde mf-thresh birinde ire vardı eziyor yani kolay kolay ölmüyorda bi öneriniz vb varsa onuda oyun içinde uygulayayım veya bir cfg.
tanıdığınız swain oynayış gösteren bir kişi var mı ?swain herosu çok güçlü zaten hele skillere dodge atınca daha da iyi olur
iyi forumlar
katılıyorum sırf bunun için swain main olmaya karar verdim çar çok iyiHocam swain oynuyorum 2 eldir hani ölmüyor ultisi çok iyi 1 destek 1 mid denedim birinde mf-thresh birinde ire vardı eziyor yani kolay kolay ölmüyorda bi öneriniz vb varsa onuda oyun içinde uygulayayım veya bir cfg.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?