Arkadaşlar merhaba. Thresh oynayabilen var mı script ile? Çalıştırabilen varsa Config paylaşabilir mi? Her ayarı denedim ama skill kullanmıyor hiçbir şekilde. Diğer karakterlerde sorunsuz çalışıyor. Sadece Thresh sorunlu.
ben adc main configini kullanarak oynadım beğendim . q tutturma oranını high da kullan yoksa q yu atmak ıcın baya beklıyor. sanırım daha yukseğe ayarlayınca atmak icin en doğru zamanı bekledigi icin atmıyor.
ben adc main configini kullanarak oynadım beğendim . q tutturma oranını high da kullan yoksa q yu atmak ıcın baya beklıyor. sanırım daha yukseğe ayarlayınca atmak icin en doğru zamanı bekledigi icin atmıyor.
adc main configinde hook atan champlerin hepsi ayarlı ve stabil çalışıyor %80 tutuyor fakat unutmamalısın ki karşına da script gelebiliyor bundan dolayı tutturmazsa kötü bu deme büyük ihtimalle adam da script kullanıyordur
Salla gitsin bi mac iyi atar diger mac deli eder seni niye tutmuyor dersin,daha garanti pickler al bence.Ama illa alicam diyorsan ADC Config en iyisi galiba.