biliyom genellikle baya oynadım ama okadarını koymaya üşendimoynamadığın çok çar var ve bu tierlist yanlış kankam aatrox falan challanger oynayışı sergiliyor aynı şekilde dariusta
örnek vermek gerekise kogmaw lee sin falan hepsi saçma sapan yerlerde bayağı bir yanlış oldugunu düşünüyorum
bence aatrox okadarda op deyil ordada yazdım kankam herkezin düşüncesi kendisine önündeki adama normal q atsa deyer ama e q falan yapıyor bence güzel deyiloynamadığın çok çar var ve bu tierlist yanlış kankam aatrox falan challanger oynayışı sergiliyor aynı şekilde dariusta
örnek vermek gerekise kogmaw lee sin falan hepsi saçma sapan yerlerde bayağı bir yanlış oldugunu düşünüyorum
ben denedim ama hiç memnun kalmadım başkasıda yazmışdı girip bikere daha bakacağımaatrox çok sağlam oynuyor s olması lazım
leesinde insec dışında çoğu şeyi kendi elinle bile yaparsın darius biraz kanlış belkide ama bence normal sizin kararınızoynamadığın çok çar var ve bu tierlist yanlış kankam aatrox falan challanger oynayışı sergiliyor aynı şekilde dariusta
Önemli birşey değil herkes deneyerek öğrenirbence aatrox okadarda op deyil ordada yazdım kankam herkezin düşüncesi kendisine önündeki adama normal q atsa deyer ama e q falan yapıyor bence güzel deyil
Post automatically merged:
ben denedim ama hiç memnun kalmadım başkasıda yazmışdı girip bikere daha bakacağım
leesinde insec dışında çoğu şeyi kendi elinle bile yaparsın darius biraz kanlış belkide ama bence normal sizin kararınız
Kog neden c de anlamadım bence shepsini oynadım ve beyenip beyenmediklerimi bir tier list yapdım umarım yardımı dokunur herkezin düşüncesi kendisine
Ekli dosyayı görüntüle 84050
darius la aatroxu düzelttim bence aatrox b de kafi
oynamadığın çok çar var ve bu tierlist yanlış kankam aatrox falan challanger oynayışı sergiliyor aynı şekilde dariusta
script'i düz kullanma shamanconfig öneririm nasıl yapılacağını falan konusundan bulabilirsin shamanconfigi kurarsanEkli dosyayı görüntüle 84051
darius da biraz yanılmış olabilirim ama aatrox da düzgün bir ayar bile yok e leri çok ters atıyor
ben çok fazla kog öneren kişi gördüm denedim ama bence düzgün deyilKog neden c de anlamadım bence s
kendi kararınkogmawı c de gördükten sonra daha fazla bakmaya gerek olmadığını düşünüyorum
Kalistam yok genelde samira ve ezreal oynuyorum ama mavi öz biriktiriyorum kalistayı deniyeceğimben çok fazla kog öneren kişi gördüm denedim ama bence düzgün deyil
şiddetle önerim kalistadır ve samira
Ekli dosyayı görüntüle 84052
kendi kararın
aatrox settings de sadece e q var e leri çok saçma atıyor bence s abartılıraatrox çok sağlam oynuyor s olması lazım
hangi config ile oynadın?kalistayı dün oynamaya başladım bot lanede oynadım 3-4 el acayip fena oynanıyor şu an top lanede oynuyorum kalistayı abi yok böyle bir şey kesinlikle deneyin beyler kaymak gibi çalışıyor denemeyen pişman olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?