- Moderatör
-
kendi fikirlerini söylemiş ama bende katılıyorum kötü bir tierlist olmuşbu tier list yanlış bazı herolar s olması gerekirken f de gösterilmiş
defaulthangi config ile oynadın?
s de olması gerekipde f deolan karakterleri söylermisin düzelteyimbu tier list yanlış bazı herolar s olması gerekirken f de gösterilmiş
bende aatroxu severim ama s s+ a alacak kadar iyi deyil benceaatrox main olarak, aatrox scriptte iyi iş görüyor fakat Q1'de direk E atması ve E'leri çok kesik atması biraz şüphe uyandırabiliyor çünkü E'nin rangesi küçük ve sen küçüğün de küçüğüne atıyorsun.
bilemeyeceğim kullanmadığım içinbende aatroxu severim ama s s+ a alacak kadar iyi deyil bence
bZeri sizce hangi sırada deneyen oldu mu?
mesela velkozs de olması gerekipde f deolan karakterleri söylermisin düzelteyim
aynen velkoz aşırı güçlümesela velkoz
sağolasın kendimi düzeltirimscripte yeni başladığını varsayarak böyle bir tier list hazırladığını düşünüyorum o yüzden pek bir şey söylemeyeceğim yakın zamanda oturur öğrene öğrene daha iyisini yaparsın dostum (resimlerin altına eklediğin notu okudum büyük ihitmalle yanlış oynadığın için bu şekilde hazırlamışsın başka bir problem yok gibi konuda zaten)
tierlisti yapdığım yerde nilah samira vs yokdu yoksa nilahı s e alcakdımYani bir tık garip bir tierlist olmuş. Evet Kalista,Ezreal,Samira S+ tier hak eden çarlar keza S'dekiler de öyle ama B C ve Fde S tieri hak eden çok fazla hero var. Mesela Nilahı listede bile göremedim ki S hadi S olmasa bile A hak eden bir hero Tr 40.lığına yükseltti beni 10 maçta. Emeğine saygı duyuyorum vaktini harcamışsın ama biraz yarım yetersiz bir iş olmuş gibi. İyi forumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?