evet unutmuşum hemen ekledimgüzel bir paylaşım olmuş teşekkürler ve adc kısmına vayne da eklenebilir gayet iyi beğendim ben
adc ye varus eklebilir di benceArkadaşlar bunlar benim deneyimim ve sizlerden gelen yorumlar ışığında yaptığım bir ufak tierlist
Top Lane : Darius , Sion , Nasus , İrelia S
Jungle : Rengar , Kindred , Karthus
Mid Lane : Le Blanc , Yasuo , Yone S , Zed S
ADC : Nilah , Samira S , Zeri , Kog Maw S , Twitch S , Vayne
Support: Lux , Xerath
Not:Eklemek istediğinz varsa yazabilirsiniz.
default ayarları ile atacaksınız dimi kendiniz bi ayar yapmayacaksınız?güzel paylaşım olmuş kankam bilgilendirme açısından ben şu an adc leri bitiricem az kaldı akşama kadar da supların çoğunun deneyebilirsem atacağım kapsamlı bir tierlist
teşekkürler eklediğiniz ve önem verdiğiniz için zaten kapsamlı olarak bir çok karekter ile deneyeceğim paylaşırım yararlı olan bilgileri elimden geldiğinceevet unutmuşum hemen ekledim
adc ye varus eklebilir di
gözümden kaçanları hatırlattığınız için teşekkür ederim ekliyorum.Adc için kai sa da S tiere girebilir bence.
katarina da eklenbilir hiç oynamadım ama komboları düşününce çok iyi olur btwArkadaşlar bunlar benim deneyimim ve sizlerden gelen yorumlar ışığında yaptığım bir ufak tierlist
ADC : Nilah , Samira S , Zeri , Kog Maw S , Twitch S , Vayne , Varus , Kai Sa S
şampiyonun yanındaki S ne anlama geliyorArkadaşlar bunlar benim deneyimim ve sizlerden gelen yorumlar ışığında yaptığım bir ufak tierlist
ADC : Nilah , Samira S , Zeri , Kog Maw S , Twitch S , Vayne , Varus , Kai Sa S
derece gibi S en iyisi anlamındaşampiyonun yanındaki S ne anlama geliyor
Mide viktor eklenebilir oynayan arkadaşlar çok iyi olduğunu söylemişti.Arkadaşlar bunlar benim deneyimim ve sizlerden gelen yorumlar ışığında yaptığım bir ufak tierlist
Jungle : Rengar A , Kindred , Karthus
Mid Lane : Le Blanc A , Yasuo , Yone S , Zed S
ADC : Nilah A , Samira S , Zeri , Kog Maw S , Twitch S , Vayne , Varus , Kai Sa S
Support: Lux , Xerath , Lulu , Soraka , Senna
hocam ekledim derecelerinide yazarsanız sevinirim S A gibisupa lulu soraka senna eklenebilir denedim gayet güzel oynatıyor
Viktor u deneyip ekleyeceğimMide viktor eklenebilir oynayan arkadaşlar çok iyi olduğunu söylemişti.
Senna S diyebilirimhocam ekledim derecelerinide yazarsanız sevinirim S A gibi
Post automatically merged:
Viktor u deneyip ekleyeceğim
default ayarlarla dostum tabii ki bir ayar yapmadan çoğunu denedim 130+şu anlık 30 32 tanesi kaldı tüm wsreborn scriptiyle alakalı kapsamlı bir tierlist olacak herkes için çok fayadalanacaklar emin olabilirsindefault ayarları ile atacaksınız dimi kendiniz bi ayar yapmayacaksınız?
Post automatically merged:
teşekkürler eklediğiniz ve önem verdiğiniz için zaten kapsamlı olarak bir çok karekter ile deneyeceğim paylaşırım yararlı olan bilgileri elimden geldiğince
bilgilendirdiğin için teşekkürler merakla bekliyorumdefault ayarlarla dostum tabii ki bir ayar yapmadan çoğunu denedim 130+şu anlık 30 32 tanesi kaldı tüm wsreborn scriptiyle alakalı kapsamlı bir tierlist olacak herkes için çok fayadalanacaklar emin olabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?