knka bence LPReborn vayne daha iyi şimdi denemek icin girdim vayneyi e yi kullanmıyor hiçbir şekilde filan yani anlamadım cogu karakter biraz dengesiz gibi geldi banagüzel bir paylaşım olmuş teşekkürler ve adc kısmına vayne da eklenebilir gayet iyi beğendim ben
hemen ekliyelimSyndra yazmamışsın mide üzdün
Soraka yı listeye deniyenler ışığında ekledim denerim amaGayet güzel olmuş soraka dener misin birdenasıl oluyor o
ayarlarına baktın mı detaylıcaknka bence LPReborn vayne daha iyi şimdi denemek icin girdim vayneyi e yi kullanmıyor hiçbir şekilde filan yani anlamadım cogu karakter biraz dengesiz gibi geldi bana
canla çalışan çarlar çok guclu top lanede örnek mundo cha gathArkadaşlar bunlar benim deneyimim ve sizlerden gelen yorumlar ışığında yaptığım bir ufak tierlist
Top Lane : Darius , Sion , Nasus , İrelia S
Jungle : Rengar A , Kindred , Karthus , Nidale
Mid Lane : Le Blanc A , Yasuo , Yone S , Zed S , Syndra
ADC : Nilah A , Samira S , Zeri , Kog Maw S , Twitch S , Vayne , Varus , Kai Sa S
Support: Lux , Xerath , Lulu , Soraka , Senna S
Not:Eklemek istediğinz varsa yazabilirsiniz.
kalista hocam kalista 1v9Arkadaşlar bunlar benim deneyimim ve sizlerden gelen yorumlar ışığında yaptığım bir ufak tierlist
Top Lane : Darius , Sion , Nasus , İrelia S
ADC : Nilah A , Samira S , Zeri , Kog Maw S , Twitch S , Vayne , Varus , Kai Sa S
Nasus S değil hocamnasusun nesi S la
Hocam syndra bende u kullanmıyor. Neden acaba?Arkadaşlar bunlar benim deneyimim ve sizlerden gelen yorumlar ışığında yaptığım bir ufak tierlist
Top Lane : Darius , Sion , Nasus , İrelia S , Fiora
ADC : Nilah A , Samira S , Zeri , Kog Maw S , Twitch S , Vayne , Varus , Kai Sa S , Jinx S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?