- Moderatör
-
Script ile alakalı hocam zaten videoda mesela gördüğün gibi manuel g tuşunu kırdım sesi gelmiştir videoda ona rağmen atmıyorBu arada script ile alakalı bir sorun olduğunu düşünüyorum çünkü bende de atması gerektiği pozisyonlarda atmadığı oluyor adamı %100 duvara sabitleyebileceği halde
Bir ayar kodu silinmiş olabilir. Veya kodlarda karışıklık olabilir. Yoksa gayet iyi çalışıyordu penta attığım zamanlar oldu.Script ile alakalı hocam zaten videoda mesela gördüğün gibi manuel g tuşunu kırdım sesi gelmiştir videoda ona rağmen atmıyor
Evet 13.1 yamasında atıyordu ama bunda hiç gram tepki yokYeni patch de denemedim ama kısa sürede düzelir mutlaka. El atılır vayne olayına.
Post automatically merged:
Bir ayar kodu silinmiş olabilir. Veya kodlarda karışıklık olabilir. Yoksa gayet iyi çalışıyordu penta attığım zamanlar oldu.
Hud kısmından.arkadaşlar bu konuyla alakasız bir şey sormak istiyorum;
script ile oyuna girdiğimizde sağ tarafta skorların yazıldığı yerde otomatik karşı takımdakilerin can durumunu gösteren ekranı nerden kapatabilirim kimin skor aldığını göremiyorum da?
seni videolarında vayne main olarak gördüm hocam bu sorun can sıkmıyor mu sende böyle bir problem var mıdır görüşlerini aktarırsan sevinirimHud kısmından.
Awareness >hud> enabled tikini kaldır bu kadararkadaşlar bu konuyla alakasız bir şey sormak istiyorum;
script ile oyuna girdiğimizde sağ tarafta skorların yazıldığı yerde otomatik karşı takımdakilerin can durumunu gösteren ekranı nerden kapatabilirim kimin skor aldığını göremiyorum da?
Hocam bu ahım şahımla bir alakası yok normalde çalışması gereken önemli bir ayar vayne'deHocam ahım sahim çalışan bir script yok zaten çok fazla böyle hatalar normal bende de var
Videosunu çekip atar mısın hocam ant modunda bakalım bir nasıl çalışıyorsanırım e'si sadece bende çalışıyor .
bendede aynı e atmama problemi var buraya yazmıştım zatenseni videolarında vayne main olarak gördüm hocam bu sorun can sıkmıyor mu sende böyle bir problem var mıdır görüşlerini aktarırsan sevinirim
Bu konuya mı yazdın gözükmüyor başka konu üzerinden belirttin sanırsambendede aynı e atmama problemi var buraya yazmıştım zaten
pardon config konunmuşBu konuya mı yazdın gözükmüyor başka konu üzerinden belirttin sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?