12 Şub 2023 #21 Damic D Onaylı Üye Katılım 4 Ağu 2020 Mesajlar 70 Tepki puanı 0 Ödüller 3 Yaş 25 5 HİZMET YILI Adc main hocam sizin configte vayne q ları bende çok saçma yerlere atıyor benden mi kaynaklı o yoksa genel bir sorun mu
Adc main hocam sizin configte vayne q ları bende çok saçma yerlere atıyor benden mi kaynaklı o yoksa genel bir sorun mu
12 Şub 2023 Konuyu başlatan Moderatör #22 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,541 Çözümler 1,051 Tepki puanı 3,384 Ödüller 22 8 HİZMET YILI Damic' Alıntı: Adc main hocam sizin configte vayne q ları bende çok saçma yerlere atıyor benden mi kaynaklı o yoksa genel bir sorun mu Genişletmek için tıklayın ... Siz de bir problem var demek ki mouse'un imlecine olduğu yere atar kapatıp kendin de atabilirsin
Damic' Alıntı: Adc main hocam sizin configte vayne q ları bende çok saçma yerlere atıyor benden mi kaynaklı o yoksa genel bir sorun mu Genişletmek için tıklayın ... Siz de bir problem var demek ki mouse'un imlecine olduğu yere atar kapatıp kendin de atabilirsin
12 Şub 2023 #23 Damic D Onaylı Üye Katılım 4 Ağu 2020 Mesajlar 70 Tepki puanı 0 Ödüller 3 Yaş 25 5 HİZMET YILI Adc Main' Alıntı: Siz de bir problem var demek ki mouse'un imlecine olduğu yere atar kapatıp kendin de atabilirsin Genişletmek için tıklayın ... Configi silip tekrar yükledim düzeldi.Yinede teşekkürler
Adc Main' Alıntı: Siz de bir problem var demek ki mouse'un imlecine olduğu yere atar kapatıp kendin de atabilirsin Genişletmek için tıklayın ... Configi silip tekrar yükledim düzeldi.Yinede teşekkürler
12 Şub 2023 Konuyu başlatan Moderatör #24 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,541 Çözümler 1,051 Tepki puanı 3,384 Ödüller 22 8 HİZMET YILI Damic' Alıntı: Configi silip tekrar yükledim düzeldi.Yinede teşekkürler Genişletmek için tıklayın ... Configle alakalı bir durum değil hocam bu düzeltti pika hocam gece güncellemeye aldı e sorunun çözdü yani configlik bir durum değil
Damic' Alıntı: Configi silip tekrar yükledim düzeldi.Yinede teşekkürler Genişletmek için tıklayın ... Configle alakalı bir durum değil hocam bu düzeltti pika hocam gece güncellemeye aldı e sorunun çözdü yani configlik bir durum değil