Süper Üye
hangisi lp mi ws de mi,bence tris , çar hem çok iyi hemde sc ile acayip uyumlu çalışıyor sanki sc ile oynamamız için yapılmış gibi .
ikisindede iyi hocam , ama ws'de daha iyi çalışıyor tabiki .hangisi lp mi ws de mi,
kanka zed hangisinde iyi dendin mi ws de mi lp demi ?ikisindede iyi hocam , ama ws'de daha iyi çalışıyor tabiki .
lp de rezalet ama ws de gayet iyi çalışıyor dostum.kanka zed hangisinde iyi dendin mi ws de mi lp demi ?
kanka wsreborn kullan bütün çarlar daha iyi wsrebornda , bazıları kötü falan diyorda hiçbir sıkıntı yok çarlarda . Kısaca wsreborn kullanın , zed güzel kombo atıyor .kanka zed hangisinde iyi dendin mi ws de mi lp demi ?
WS de twitch daha düzgün çalışıyor dostumlpreborn da twitch güzel kiteyi fena atıyor
kalista yanında sağlam bir sup varsa kazanamayacağın maç yokdur maç başı çizme bittikten sonra durdurmak imkansız çok op bir çar mızrakları adam tek yiyeceği zaman çekiyor buda çok iyi bir fırsaten iyi çalışan tek bir şampiyon söyleyip nedeninide açıklarmısınız
Not: onaysız üyeler yazarsa reportluyorum sırf yorum kasmak için konuyu mesgul etmeyin arkadaşlar sizde onaylı üye olduğunuzda işinize yarıyacak bir konudur.
knk ws de samirada güzel yanına iyi sup olması lazım ama lp de tw iyi çalışıyor ama genel olarak ws hertürlü konuda iyien iyi çalışan tek bir şampiyon söyleyip nedeninide açıklarmısınız
Not: onaysız üyeler yazarsa reportluyorum sırf yorum kasmak için konuyu mesgul etmeyin arkadaşlar sizde onaylı üye olduğunuzda işinize yarıyacak bir konudur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?