Hocam biz seninle nereden tanışıyoruz discordda benle arkadaş eklisinbeyler bayanlar forumdaki çoğu kişi lol scriptinin windows 11 destekleyip desteklemediğini soruyor ve mesaj olarak yazmama rağmen çoğu kişi aşşağıya win 10 dan sonrasını desteklemiyor falan gibi yorumlar yapmış lol scripti win 11 destekliyor fakat bazı sürümleri desteklememekte ben windows 11 home 21H2 sürümünü kullanmaktayım ve hiçbir problem görmedim forumda başka bi kaç sürümdede sıkıntı yok deniyordu ama test etmediğim için yorum yapmayacağım artık windows 11 desteklemiyor algısından kurtulmayı başarır mısınız?
Ekli dosyayı görüntüle 85944
Not : Eğer hala inanmakta güçlük çekiyorsanız discorddan ekran açabilirim
Discord adresim : B4NKAİ! Sex or ex#0001
hadi canım? allah allah nasıl oluyor o mesaj atabilirmisiniz?Hocam biz seninle nereden tanışıyoruz discordda benle arkadaş eklisin
Win 11 21H2 sürümünü kullanıyorum ve sorunsuz çalışıyor.beyler bayanlar forumdaki çoğu kişi lol scriptinin windows 11 destekleyip desteklemediğini soruyor ve mesaj olarak yazmama rağmen çoğu kişi aşşağıya win 10 dan sonrasını desteklemiyor falan gibi yorumlar yapmış lol scripti win 11 destekliyor fakat bazı sürümleri desteklememekte ben windows 11 home 21H2 sürümünü kullanmaktayım ve hiçbir problem görmedim forumda başka bi kaç sürümdede sıkıntı yok deniyordu ama test etmediğim için yorum yapmayacağım artık windows 11 desteklemiyor algısından kurtulmayı başarır mısınız?
bende onu diyorum ya hocam?Win 11 21H2 sürümünü kullanıyorum ve sorunsuz çalışıyor.
Bende senin çıkarımını destekleyecek ve sana katılacak bir şey söyledim zaten dostum sakin olbende onu diyorum ya hocam?
yok hocam sakinim zaten hani benim söylediğim birşeyi söyliyince bi garip geldi başka bi sürüm falan mı yazdım diye bi check falan attımBende senin çıkarımını destekleyecek ve sana katılacak bir şey söyledim zaten dostum sakin ol
win11 21H2 de oynayabilirsin.Win11 de güncellemeleri kapatarak.Win11 de 22h2 oldumu çalışmıyor ama win10 da çalışıyor.Ayrıca win11 ile win10 arasında oyun performansı olarak win10 daha iyi.Microsorft kendi açıklama yaptı.Win11 gelişsin biraz daha geri dönücem.beyler bayanlar forumdaki çoğu kişi lol scriptinin windows 11 destekleyip desteklemediğini soruyor ve mesaj olarak yazmama rağmen çoğu kişi aşşağıya win 10 dan sonrasını desteklemiyor falan gibi yorumlar yapmış lol scripti win 11 destekliyor fakat bazı sürümleri desteklememekte ben windows 11 home 21H2 sürümünü kullanmaktayım ve hiçbir problem görmedim forumda başka bi kaç sürümdede sıkıntı yok deniyordu ama test etmediğim için yorum yapmayacağım artık windows 11 desteklemiyor algısından kurtulmayı başarır mısınız?
hocam destekliyor @Demonslayer3 de aynı sürümde kullanıyor desteklemese biz nasıl kullanalım?desteklemiyor diye söyleniyor
wsreborn hakkında konusuyoruz hocam diğer hilelerden alakasızÇoğu hile Windows 11 destekkemiyor genellikle Windows 10 tercih ediliyor
Boş boş yorum kasmaya calisicagina biraz açıklamayı oku orda çalıştığı yönünde yorum yapıyoruz hala "çalışmıyor" yönünde yorum yapıyorsun ve "sanırım"????? Bilmediğin konu hakkında yorum yapma.dikkatini çekim sanırım diyorum tam bikmedim için haberin olsun knks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?