4 Şub 2023 #1 nielsb0hr N Onaylı Üye Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 56 Tepki puanı 2 Ödüller 2 Yaş 22 3 HİZMET YILI komut satirinda getlasterror(): el /xstatus fail Diye bir hata aliyorum acaba sorun nedir ?
Çözüm #Adc Main 4 Şub 2023 nielsb0hr' Alıntı: komut satirinda getlasterror(): el /xstatus fail Diye bir hata aliyorum acaba sorun nedir ? Genişletmek için tıklayın ... Antivirüsün açık dostum kapat hepsini defender falanda dahil bunlara sorunun çözülür yaptıktan sonra
nielsb0hr' Alıntı: komut satirinda getlasterror(): el /xstatus fail Diye bir hata aliyorum acaba sorun nedir ? Genişletmek için tıklayın ... Antivirüsün açık dostum kapat hepsini defender falanda dahil bunlara sorunun çözülür yaptıktan sonra
4 Şub 2023 Moderatör #2 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,541 Çözümler 1,051 Tepki puanı 3,384 Ödüller 22 8 HİZMET YILI nielsb0hr' Alıntı: komut satirinda getlasterror(): el /xstatus fail Diye bir hata aliyorum acaba sorun nedir ? Genişletmek için tıklayın ... Antivirüsün açık dostum kapat hepsini defender falanda dahil bunlara sorunun çözülür yaptıktan sonra Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
nielsb0hr' Alıntı: komut satirinda getlasterror(): el /xstatus fail Diye bir hata aliyorum acaba sorun nedir ? Genişletmek için tıklayın ... Antivirüsün açık dostum kapat hepsini defender falanda dahil bunlara sorunun çözülür yaptıktan sonra
4 Şub 2023 Konuyu başlatan #3 nielsb0hr N Onaylı Üye Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 56 Tepki puanı 2 Ödüller 2 Yaş 22 3 HİZMET YILI Adc Main' Alıntı: Antivirüsün açık dostum kapat hepsini defender falanda dahil bunlara sorunun çözülür yaptıktan sonra Genişletmek için tıklayın ... halloldu tesekkurler Post automatically merged: 5 Şub 2023 Adc Main' Alıntı: Antivirüsün açık dostum kapat hepsini defender falanda dahil bunlara sorunun çözülür yaptıktan sonra Genişletmek için tıklayın ... Resi ben sc actim ashe aldim rakip ezraelin attigi herseyi yiyo Son düzenleme: 5 Şub 2023 Oyla 0 Olumsuz oyla
Adc Main' Alıntı: Antivirüsün açık dostum kapat hepsini defender falanda dahil bunlara sorunun çözülür yaptıktan sonra Genişletmek için tıklayın ... halloldu tesekkurler Post automatically merged: 5 Şub 2023 Adc Main' Alıntı: Antivirüsün açık dostum kapat hepsini defender falanda dahil bunlara sorunun çözülür yaptıktan sonra Genişletmek için tıklayın ... Resi ben sc actim ashe aldim rakip ezraelin attigi herseyi yiyo