24 Nis 2024 #1 andesite1 A Onaylı Üye Katılım 16 Eyl 2023 Mesajlar 60 Tepki puanı 0 Yaş 26 2 HİZMET YILI hileyi yükle dediğimde bu oluyor sorunu nasıl çözebilirim.defender ve güvenlik duvarı kapalı önceden düne kadar girebiliyordum bi anda böyle oldu Ekli dosyalar Ekran görüntüsü 2024-04-24 190127.png 9.5 KB · Görüntüleme: 47
hileyi yükle dediğimde bu oluyor sorunu nasıl çözebilirim.defender ve güvenlik duvarı kapalı önceden düne kadar girebiliyordum bi anda böyle oldu
Çözüm Fixεr 28 Nis 2024 Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bu linkten defender kontrol programını indirip defenderınızı kökten kapatın.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bu linkten defender kontrol programını indirip defenderınızı kökten kapatın.
24 Nis 2024 Konuyu başlatan #2 andesite1 A Onaylı Üye Katılım 16 Eyl 2023 Mesajlar 60 Tepki puanı 0 Yaş 26 2 HİZMET YILI az önce 2 el girebildim şimdi yine status veriyor Oyla 0 Olumsuz oyla
25 Nis 2024 #3 Fixεr 𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲 Donator Katılım 17 Ara 2015 Mesajlar 767 Çözümler 278 Tepki puanı 210 Ödüller 13 10 HİZMET YILI site çerezlerini ve cookieleri temizleyin. windows defenderinizi kapatın güncel loaderi siteden indirin. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap uiyi yönetici olarak çalıştırın. %temp% temp ve prefetch dosyalarını temizleyin. farklı tarayıcı deneyin Oyla 0 Olumsuz oyla
site çerezlerini ve cookieleri temizleyin. windows defenderinizi kapatın güncel loaderi siteden indirin. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap uiyi yönetici olarak çalıştırın. %temp% temp ve prefetch dosyalarını temizleyin. farklı tarayıcı deneyin
27 Nis 2024 Konuyu başlatan #4 andesite1 A Onaylı Üye Katılım 16 Eyl 2023 Mesajlar 60 Tepki puanı 0 Yaş 26 2 HİZMET YILI ƒixer' Alıntı: site çerezlerini ve cookieleri temizleyin. windows defenderinizi kapatın güncel loaderi siteden indirin. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap uiyi yönetici olarak çalıştırın. %temp% temp ve prefetch dosyalarını temizleyin. farklı tarayıcı deneyin Genişletmek için tıklayın ... hala değişen bişey yok birşeyi yanlış mı yapıyorum acaba Oyla 0 Olumsuz oyla
ƒixer' Alıntı: site çerezlerini ve cookieleri temizleyin. windows defenderinizi kapatın güncel loaderi siteden indirin. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap uiyi yönetici olarak çalıştırın. %temp% temp ve prefetch dosyalarını temizleyin. farklı tarayıcı deneyin Genişletmek için tıklayın ... hala değişen bişey yok birşeyi yanlış mı yapıyorum acaba
28 Nis 2024 #5 Fixεr 𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲 Donator Katılım 17 Ara 2015 Mesajlar 767 Çözümler 278 Tepki puanı 210 Ödüller 13 10 HİZMET YILI Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bu linkten defender kontrol programını indirip defenderınızı kökten kapatın. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bu linkten defender kontrol programını indirip defenderınızı kökten kapatın.