follow the instruction properlyarkadaşlar merhaba ben wsreborn kullanırken birçok karakterde bazı yetenekleri atmıyor vaynede e atmıyor amumu q atmıyor ve hiçbir karakterde ulti atmıyor, hem bu konu hemfe genel olarak discorda gelip bi 10 dk yardım edebilecek var mı bu konu ile ilgili (adc main arkadaşın configi)
couilax#6200
I think you're collecting comments i already did all isntructionsfollow the instruction properly
açıktır evet dostumFps ve ms göstergeleri açık mı hocam
Hocam vayne'de e atmıyorsa eğer stun off yazar kapalı demek anlamında şampiyonun altında yazar zaten görürsün u tuşuyla aç onu ve amumu da q ayarı açık mı bir bak açık değilse aç eğer açıksa atmıyorsa kendin atacaksın başka yolu yokI think you're collecting comments i already did all isntructions
Post automatically merged:
açıktır evet dostum
evet bazen o şekilde yapıyorum ama ben skilleri kendim atsam bile bazı arkadaşlar yüksek rankta taşırken ben bronz eloda düzgün oynayamıyorum bi hata yapıyorum diye düşünüyorum o yüzden soruyorumHocam vayne'de e atmıyorsa eğer stun off yazar kapalı demek anlamında şampiyonun altında yazar zaten görürsün u tuşuyla aç onu ve amumu da q ayarı açık mı bir bak açık değilse aç eğer açıksa atmıyorsa kendin atacaksın başka yolu yok
Hocam hero bazlı kaynaklı olabilir birkaç kişi daha amumu'da aynı problemi yaşıyordu o yüzden bazen kendimiz atmak zorunda kalabiliyoruzevet bazen o şekilde yapıyorum ama ben skilleri kendim atsam bile bazı arkadaşlar yüksek rankta taşırken ben bronz eloda düzgün oynayamıyorum bi hata yapıyorum diye düşünüyorum o yüzden soruyorum
hocam peki senin configi direkt indirip kaydetsek bu ayarlarla uğraşmayız değil miHocam vayne'de e atmıyorsa eğer stun off yazar kapalı demek anlamında şampiyonun altında yazar zaten görürsün u tuşuyla aç onu ve amumu da q ayarı açık mı bir bak açık değilse aç eğer açıksa atmıyorsa kendin atacaksın başka yolu yok
Gerek yok ayarlı hocam zaten tüm ayarlarhocam peki senin configi direkt indirip kaydetsek bu ayarlarla uğraşmayız değil mi
shift menüde en altta oynadığın çarı göstercek oradan ayarlayabilirsin.arkadaşlar merhaba ben wsreborn kullanırken birçok karakterde bazı yetenekleri atmıyor vaynede e atmıyor amumu q atmıyor ve hiçbir karakterde ulti atmıyor, hem bu konu hemfe genel olarak discorda gelip bi 10 dk yardım edebilecek var mı bu konu ile ilgili (adc main arkadaşın configi)
couilax#6200
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?