ZED
Süper Üye
1 yıldır script ile hesap kasıyorum 1 hesap hariç hiç ban yemedim. Onda da aşırı fullediğim için yemiştim.Ben dün ban yedim beyler ona göre dikkat edin 1 senedir oynadıgım hesap banlandı platin hesap dı
kendin de ayarlayabilirsin, config kurup üstünde bir kaç değişiklik de yapabilirsin. herkesin oyun stili farklı olduğu için değiştirmek istediğin şeyler olabilir.Config şart mı beyler kendimiz ayarlayamıyor muyuz scde
teşekkür ederim kankaadc main kullanıyorum şu anda, pudding de deneyebilirsin.
kendin de ayarlayabilirsin, config kurup üstünde bir kaç değişiklik de yapabilirsin. herkesin oyun stili farklı olduğu için değiştirmek istediğin şeyler olabilir.
onu zaten yapıyorum dostumConfig kullanma, her oyunda kendi ayarlarını kendin yap.
onu kullandım kanka bazen kafayı yiyo o yüzden adc main alınmasın üstüneconfige biraz daha otipmasiyon yaparsa düzelir yani güncelleme teşekkür ederim önerin içinADC MAIN Config öneriyorum çok guzel dodgeları çok iyi pred çok iyi
link at kanka denmem lazımmoncheri config de iyi adamdır kendisi
yapılıyorda kanka uğraşıtırcı hazır confingiler daha iyi deneyip ona göre secip kullanıyorsunConfig şart mı beyler kendimiz ayarlayamıyor muyuz scde
link atarmısın kankakonfigurasinya bagus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?