sorun cozuldu. lol hddde kuruluydu ssdye tekrar kurdum 2-3 el oynadim ve su an ping sorunu yok.İss'yi de dener misiniz
evet acik.Sağ üstte fps ve ms göstergesi açık mı bundan kaynaklanıyor olabilir çünkü
Yani silip tekrar yükleyin internetinizi değiştirip tekrar deneyebilirsiniz telefonun mobil verisinden meselaevet acik.
lolu bir silip deneyeyim.Yani silip tekrar yükleyin internetinizi değiştirip tekrar deneyebilirsiniz telefonun mobil verisinden mesela
Geri dönüşünüzü bekliyorumlolu bir silip deneyeyim.
kapatmak mı lazım onuSağ üstte fps ve ms göstergesi açık mı bundan kaynaklanıyor olabilir çünkü
oyunu sifirdan sildim yukledim. ritonun baglanti sorunu ile ilgili rehberindeki her adimi uyguladim ama birsey degismedi. sadece iss degistirmeyi denemedim. sanirim problem oradan kaynaklaniyor.Geri dönüşünüzü bekliyorum
İss'yi de dener misinizoyunu sifirdan sildim yukledim. ritonun baglanti sorunu ile ilgili rehberindeki her adimi uyguladim ama birsey degismedi. sadece iss degistirmeyi denemedim. sanirim problem oradan kaynaklaniyor.
@ardababa122 onu acip kapatmak bir seyi etkilemedi bende.
sorun cozuldu. lol hddde kuruluydu ssdye tekrar kurdum 2-3 el oynadim ve su an ping sorunu yok.İss'yi de dener misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?