HAYDİ GEL İÇELİM
Onaylı Üye
Shifte başs>zede gel>ne kadar auto e varsa kapat kendin manuel at bu kadar çözüm buhiçbir tuşa basmadan zed yanına biri gelince otomatik e atıyor bu da bazen bozuk kombolara neden oluyor mesela flaş r ile girince e de atıyor bu sefer w çıkarttığımızda e nin damagesini vuramıyoruz
bunun kapatılma ayarı varmıdır yoksa sc mi böyle auto e ve e ye dair herşey kapalı configimde
kanka dedim yukarda hepsini kapattımShifte başs>zede gel>ne kadar auto e varsa kapat kendin manuel at bu kadar çözüm bu
Bugün deneyemem be hocam sorunu yarın halledelim kusuruma bakma nolur 1 gündür uyumuyorum ve bir iki saate uyuyacağım sabah kalktığımda ilk işim senin için zed denemek olacak ve sorununu çözeceğimkanka dedim yukarda hepsini kapattımdiye sen bi denermisin antremanda senin cfg ile denemiştim
Sen cansın wsreborn denilince akla gelen ilk kişi saolBugün deneyemem be hocam sorunu yarın halledelim kusuruma bakma nolur 1 gündür uyumuyorum ve bir iki saate uyuyacağım sabah kalktığımda ilk işim senin için zed denemek olacak ve sorununu çözeceğim
yukarıda dediğim gibi hocam e ile alakalı tüm ayarlar kapalı otomatik hiçbir tuşa basamadan yanına biri gelince e atıyorauto e ayarini kapat hocam target dummylerde deneyebilirsib
muito complicadohiçbir tuşa basmadan zed yanına biri gelince otomatik e atıyor bu da bazen bozuk kombolara neden oluyor mesela flaş r ile girince e de atıyor bu sefer w çıkarttığımızda e nin damageini vuramıyoruz
bunun kapatılma ayarı varmıdır yoksa sc mi böyle auto e ve e ye dair herşey kapalı configimde
yesauto yazanları kapa kanka düzelir iyi oyunlar
no copriendo sua linguagemauto yazanları kapa kanka düzelir iyi oyunlar
Config dosyası paylaşılmıştı onu deneyebilirsin knkpoderia me enviar o link pf
Config dosyası paylaşılmıştı onu deneyebilirsin knkpoderia me enviar o link pfConfig dosyası paylaşılmıştı onu deneyebilirsin knk
Config dosyası paylaşılmıştı onu deneyebilirsin knkpoderia me enviar o link pfauto yazanları kapa kanka düzelir iyi oyunlar
Config dosyası paylaşılmıştı onu deneyebilirsin knkpoderia me enviar o link pfConfig dosyası paylaşılmıştı onu deneyebilirsin knk
muito obrigado com sua ajuda conseguiauto e ayarini kapat hocam target dummylerde deneyebilirsib
muito obrigado com sua ajuda conseguisim, você pode fazer isso no menu de configurações
Benim hayatın tutarlılık seviyesi;Tamamdır teşekkürler killsteal q yu kapatınca düzeldi ne alaka anlamadım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?