7 Eki 2023 #1 esrefaras E Uzman Üye Katılım 15 Mar 2021 Mesajlar 160 Tepki puanı 8 Ödüller 3 Yaş 25 5 HİZMET YILI beyler yardımcı olabilecek varmı zedde using g r fln diyor aktifleştiriyorum genede hiç bişi yapmıyor g ye bastığımdada tüm drawlar gidiyor oto r basmıyor çözüm arıyorum Moderatörün son düzenlenenleri: 7 Eki 2023
beyler yardımcı olabilecek varmı zedde using g r fln diyor aktifleştiriyorum genede hiç bişi yapmıyor g ye bastığımdada tüm drawlar gidiyor oto r basmıyor çözüm arıyorum
Çözüm k0vacs 8 Eki 2023 Adı üstünde Auto R, G'ye 2. kez basar isen bu ayarı kapatmış olursun. O ayar açık iken space tuşu ile oynayacaksın, belirli şartlarda atacak r'yi.
Adı üstünde Auto R, G'ye 2. kez basar isen bu ayarı kapatmış olursun. O ayar açık iken space tuşu ile oynayacaksın, belirli şartlarda atacak r'yi.
8 Eki 2023 #2 k0vacs neither false nor fake Emektar Üye Katılım 21 Nis 2020 Mesajlar 2,807 Çözümler 595 Tepki puanı 825 Ödüller 9 Sosyal 6 HİZMET YILI Adı üstünde Auto R, G'ye 2. kez basar isen bu ayarı kapatmış olursun. O ayar açık iken space tuşu ile oynayacaksın, belirli şartlarda atacak r'yi. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Adı üstünde Auto R, G'ye 2. kez basar isen bu ayarı kapatmış olursun. O ayar açık iken space tuşu ile oynayacaksın, belirli şartlarda atacak r'yi.