CMD kapa aç yap sonra configi hem yönetici olarak çalıştır hemde aynı configi cmde ye yazarkadaşlar wsreborn da zedde ulti tuşu g bende kapatınca normal combosunu yapıyo ama açtıgım zaman ulti özelligini oyundan atıyo space bastıgımda gidiyor yani oyun diger tüm karakterlerde hiç bir sıkıntı yok ama zedin r combosunu araştırdım bulamadım konu acılmamış var mı fikri olan ping sayacı ya da tam ekran ile ilgisi yok lütfen yorum yapcam diye buraya onları yazmayın
anlamadım dostumCMD kapa aç yap sonra configi hem yönetici olarak çalıştır hemde aynı configi cmde ye yaz
nasıl bendede aynısı var? anlamadım ne demek istediiğiniCMD kapa aç yap sonra configi hem yönetici olarak çalıştır hemde aynı configi cmde ye yaz
zed ayarlarına bakabilir miyim ss atar mısın biarkadaşlar wsreborn da zedde ulti tuşu g bende kapatınca normal combosunu yapıyo ama açtıgım zaman ulti özelligini oyundan atıyo space bastıgımda gidiyor yani oyun diger tüm karakterlerde hiç bir sıkıntı yok ama zedin r combosunu araştırdım bulamadım konu acılmamış var mı fikri olan ping sayacı ya da tam ekran ile ilgisi yok lütfen yorum yapcam diye buraya onları yazmayın
zed ayarlarına bakabilir miyim ss atar mısın bi
bildiğim kadarıyla bir tane var zaten onu kullanıyorum ama 4-5 gün öncesine kadar bi sıkıntı yoktu zed konusunda şuan cfg ile ilgilidir diye tekrar sildim yükledim yine aynısıHerhangi bir config kullaniyormusun ve kullanmiyorsan cfg ile deneyebilirsin
maalesef tekrardan aynı hatayla karşılaşıyorum yani 4-5 gün öncesine kadar bir şey yoktu tek bende mi oluyor çözemedimşu 1. tiki kaldırıp 2. seçeneği değiştirip dener misin bir de
Ekli dosyayı görüntüle 84122
r settingsin altında mode var onu değiştirebilir misin q/e mode yazıyor öbürlerinin tiklerini de işaretle tekrardan bi de bu şekilde denemaalesef tekrardan aynı hatayla karşılaşıyorum yani 4-5 gün öncesine kadar bir şey yoktu tek bende mi oluyor çözemedim
denedim yine olmadı oyundan attı ama bu cfg ile ilk denedigimde bi sıkıntı yoktu hiçbir şekilde ayarı ellemedigim halde hata vermeye basladır settingsin altında mode var onu değiştirebilir misin q/e mode yazıyor öbürlerinin tiklerini de işaretle tekrardan bi de bu şekilde dene
hangi cfg kullanıyorsundenedim yine olmadı oyundan attı ama bu cfg ile ilk denedigimde bi sıkıntı yoktu hiçbir şekilde ayarı ellemedigim halde hata vermeye basladı
hangi cfg kullanıyorsun
emre albayrak paylaşmış bir tane leftspacein sahibi olduğu cfghangi cfg kullanıyorsun
ilk kurduğunda cfg yi bir problem var mıydıemre albayrak paylaşmış bir tane leftspacein sahibi olduğu cfg
hayır bir sorun yoktu gayet güzel comboluyordu ama dün denedigimde oyundan atma hatası aldımilk kurduğunda cfg yi bir problem var mıydı
dilersen bir de başka cfg denehayır bir sorun yoktu gayet güzel comboluyordu ama dün denedigimde oyundan atma hatası aldım
başka cfg varsa atabilir misin ben baktım bulamadımdilersen bir de başka cfg dene
benim kendi configim var https://memoryhackers.org/konular/league-of-legends-wsreborn-adc-main-config-24-01-2023.256045/başka cfg varsa atabilir misin ben baktım bulamadım
tamam teşekkür ederim ilgin için dostum eve geçtiğimde onu deneyim
rica ederim elimden geldiğince yardımcı olurum umarım faydası dokunur kankamtamam teşekkür ederim ilgin için dostum eve geçtiğimde onu deneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?