12 Tem 2023 #1 JAMMAN J Seçkin Üye Katılım 16 Mar 2019 Mesajlar 405 Tepki puanı 24 Ödüller 6 Yaş 27 7 HİZMET YILI Wsreborn da Zoe Drawings çıkmıyor ekler misinz
Çözüm #Adc Main 12 Tem 2023 JAMMAN' Alıntı: lprebornda r+q kombosu yaparak vurabileceğin maximum rangeyi gösteriyordu drawingler ile onlar yok onlar sizde gözüküyorsa ss atar mısınız merak ettim Genişletmek için tıklayın ... Bahsettiğiniz script lpreborn wsreborn'da öyle bir şey yok maalesef ama karşıdayken zoe'ni skillshot draw'ını gösteriyor
JAMMAN' Alıntı: lprebornda r+q kombosu yaparak vurabileceğin maximum rangeyi gösteriyordu drawingler ile onlar yok onlar sizde gözüküyorsa ss atar mısınız merak ettim Genişletmek için tıklayın ... Bahsettiğiniz script lpreborn wsreborn'da öyle bir şey yok maalesef ama karşıdayken zoe'ni skillshot draw'ını gösteriyor
12 Tem 2023 Moderatör #2 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,542 Çözümler 1,051 Tepki puanı 3,384 Ödüller 22 8 HİZMET YILI Hayır var draw'ları mevcut script'te sorun nedir Oyla 0 Olumsuz oyla
12 Tem 2023 Konuyu başlatan #3 JAMMAN J Seçkin Üye Katılım 16 Mar 2019 Mesajlar 405 Tepki puanı 24 Ödüller 6 Yaş 27 7 HİZMET YILI Adc Main' Alıntı: Hayır var draw'ları mevcut script'te sorun nedir Genişletmek için tıklayın ... hayır zoe nin q, r drawları yok girip bakabilirsiniz Oyla 0 Olumsuz oyla
Adc Main' Alıntı: Hayır var draw'ları mevcut script'te sorun nedir Genişletmek için tıklayın ... hayır zoe nin q, r drawları yok girip bakabilirsiniz
12 Tem 2023 Moderatör #4 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,542 Çözümler 1,051 Tepki puanı 3,384 Ödüller 22 8 HİZMET YILI JAMMAN' Alıntı: hayır zoe nin q, r drawları yok girip bakabilirsiniz Genişletmek için tıklayın ... Sorun yok şu an tekrar dener misiniz draw'ların kapalı olmadığından emin olun lütfen Oyla 0 Olumsuz oyla
JAMMAN' Alıntı: hayır zoe nin q, r drawları yok girip bakabilirsiniz Genişletmek için tıklayın ... Sorun yok şu an tekrar dener misiniz draw'ların kapalı olmadığından emin olun lütfen
12 Tem 2023 Moderatör #5 Zestial Wanderlust Süper Moderator Katılım 1 Şub 2017 Mesajlar 2,109 Çözümler 392 Tepki puanı 532 Ödüller 16 Yaş 28 9 HİZMET YILI az önce test ettim görünüyor hangi configi kullanıyorsun? Oyla 0 Olumsuz oyla
12 Tem 2023 Konuyu başlatan #6 JAMMAN J Seçkin Üye Katılım 16 Mar 2019 Mesajlar 405 Tepki puanı 24 Ödüller 6 Yaş 27 7 HİZMET YILI Adc Main' Alıntı: Sorun yok şu an tekrar dener misiniz draw'ların kapalı olmadığından emin olun lütfen Genişletmek için tıklayın ... lprebornda r+q kombosu yaparak vurabileceğin maximum rangeyi gösteriyordu drawingler ile onlar yok onlar sizde gözüküyorsa ss atar mısınız merak ettim Oyla 0 Olumsuz oyla
Adc Main' Alıntı: Sorun yok şu an tekrar dener misiniz draw'ların kapalı olmadığından emin olun lütfen Genişletmek için tıklayın ... lprebornda r+q kombosu yaparak vurabileceğin maximum rangeyi gösteriyordu drawingler ile onlar yok onlar sizde gözüküyorsa ss atar mısınız merak ettim
12 Tem 2023 Moderatör #7 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,542 Çözümler 1,051 Tepki puanı 3,384 Ödüller 22 8 HİZMET YILI JAMMAN' Alıntı: lprebornda r+q kombosu yaparak vurabileceğin maximum rangeyi gösteriyordu drawingler ile onlar yok onlar sizde gözüküyorsa ss atar mısınız merak ettim Genişletmek için tıklayın ... Bahsettiğiniz script lpreborn wsreborn'da öyle bir şey yok maalesef ama karşıdayken zoe'ni skillshot draw'ını gösteriyor Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
JAMMAN' Alıntı: lprebornda r+q kombosu yaparak vurabileceğin maximum rangeyi gösteriyordu drawingler ile onlar yok onlar sizde gözüküyorsa ss atar mısınız merak ettim Genişletmek için tıklayın ... Bahsettiğiniz script lpreborn wsreborn'da öyle bir şey yok maalesef ama karşıdayken zoe'ni skillshot draw'ını gösteriyor