evet muhtemelen ama tercihen çok kullanıyordum.Tabi yetkililer benden daha iyi bilirde.tespit edilmesini çok daha kolaylaştırdığı için scripti daha çok korumak adına kaldırıldı muhtemelen.
Ban riski taşıdığı için güvenlik amaçlı getirilmiyor muhtemelen getirileceğini de sanmıyorum iyi böyleWsreborndaki kostüm hilesi gayet güzeldi evet yetkililer belirli sebepten kaldırmış olabilirler.Fakat geri gelme ihtimali yokmu sc mükkemel birde kostüm hilesi olsa tadından yenmez eklenebiliyorsa kişi insafına bağlı birşekilde farklı bir skin uygulaması kullanmak zaten scden fps düşüyor + bir fps düşüşü yaşatmazmı iyi forumlar.
Ban yeme olasılığını arttırıyor ve hani çok gerek yok be kankam kostümsüx oynasan da olur yaniWSReborn'daki kostüm hilesi gayet güzeldi. Evet, yetkililer belirli sebepten kaldırmış olabilirler fakat geri gelme ihtimali yok mu? Script mükemmel, bir de kostüm hilesi olsa tadından yenmez. Eklenebiliyorsa kişi insafına bağlı, bir şekilde farklı bir skin uygulaması kullanmak zaten scriptten dolayı FPS düşüyor, bir FPS düşüşü daha yaşatmaz mı? İyi forumlar.
knk ban yedirme ihtimali çok daha yükselirWSReborn'daki kostüm hilesi gayet güzeldi. Evet, yetkililer belirli sebepten kaldırmış olabilirler fakat geri gelme ihtimali yok mu? Script mükemmel, bir de kostüm hilesi olsa tadından yenmez. Eklenebiliyorsa kişi insafına bağlı, bir şekilde farklı bir skin uygulaması kullanmak zaten scriptten dolayı FPS düşüyor, bir FPS düşüşü daha yaşatmaz mı? İyi forumlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?