WSReborn'a Türkçe dil desteği eklenmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
WSReborn'da hilenin arayüzü İngilizce. Onu Türkçe yapmamız için WSReborn klasörüne language.ini tarzı bir şey eklenebilir, hile menülerin ismini vesaire oradan çekebilir. Türkçe yaparsak böylelikle hiledeki bütün ayarları detaylı şekilde herkes öğrenebilir ve daha iyi Config'ler yapılabilir. Çoğu kişi bilmiyor hiledeki özelliklerin ne işe yaradığını.
Örneğin:

Adsız.png

Açılacak özelliğin yanındaki soru işaretine gelince böyle açıklama geliyor, bu açıklamaları vesaire language.ini gibi bir dosyadan değiştirebilsek bence güzel olur. Kimse uğraşmamış olur en azından. Bütün özellikleri tek tek ne işe yaradığını aramaz forumda falan.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
benim istememin sebebi daha kısa ve öz şekilde anlaşılması bu kadar uzun yazıyı okumak yerine tek cümleyle kısa özetlemek için kullanacak kişiler her özellik için oraya gelip tek tek okumaması amaç
Tek tek okumadıktan sonra hiçbir şey anlamazsın zaten tek cümleyle anlatılmaz tüm ayarlar o yüzden oturacaksın ve okuyacaksın kral bunun başka yolu yok türkçe seçeneğine gerek yok çeviriye teker teker de yazıp bakabilirsin ama orada tam anlamlarını alamayabilirsin ben oturup teker teker yazdım yani okumadıktan sonra bir şey ifade etmez

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Birkaç dil daha eklenerek bu şekilde devam edilmesi Daha İyi Olurdu

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
güzel bir yenilik olabilir arkadaşa katılıyorum böylelikle forumda açılan boş konu sayısı da azalır

Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Hocam zaten ufak bir ingilizce bilgisi ile ne özelliğin ne işe yaradığını anlayabilirsiniz ve üstde arkadaş rehber konusunuda atmış evet çok fazla soran kişi var şu özellik ne işe yarıyor diye fakat böyle birşeye gerek olduğunu düşünmüyorum insanların başına ne geliyorsa okumadığından geliyor rehber konusunu okuyacağına aman boşver bunlamı uğraşıcam birisine soriyim diye düşünüyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
çidden artık hileelere türkce yama gelmeli aga niye hepsi ingizce fln oluyor

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
dil ayarı güzel olabilirdi ama kapsamlı bir çalışma gerektirir onun yerinde hazır configlerden sana en uygununu seçmen daha basit gibi ama genede güzel fikrin için teşekkürler

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kanka türkçe dil seçeneği çok zor ki zaten gerek yok çok detaylı bi rehber vardı hangi seçeneğin ne demek olduğunu gösteren

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
hacklerde türkçe dil olsa güzel olur birşey anlamıyoruz

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Tek tek okumadıktan sonra hiçbir şey anlamazsın zaten tek cümleyle anlatılmaz tüm ayarlar o yüzden oturacaksın ve okuyacaksın kral bunun başka yolu yok türkçe seçeneğine gerek yok çeviriye teker teker de yazıp bakabilirsin ama orada tam anlamlarını alamayabilirsin ben oturup teker teker yazdım yani okumadıktan sonra bir şey ifade etmez
Ufacık menüye nasıl 25 gorselli 500 metinlik rehberi sığdıracaksın ki zaten. Oradaki soru işaretini türkçeye çevirince birden öğrenmeyecek ki nasıl kullanılacağını.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...